GÖKDEMİR: “BÜYÜK HEDEFLER İÇİN YOLA ÇIKTIK”

3. Lige çıkma hedefiyle yola çıkan Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı iş insanı Murat Gökdemir, Ardahan’da gazeteciler, taraftar gurubu ve yöneticilerle kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek önemli mesajlar verdi.

25.07.2022 10:40:00 0
GÖKDEMİR: “BÜYÜK HEDEFLER İÇİN YOLA ÇIKTIK”

3. Lige çıkma hedefiyle yola çıkan Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı iş insanı Murat Gökdemir, Ardahan’da gazeteciler, taraftar gurubu ve yöneticilerle kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek önemli mesajlar verdi. Başkan Gökdemir’in açıklamaları heyecan yarattı.

‘Serhat Ardahan Spor takımına gönül veren, bu takımın başarısını özlemle bekleyen, bu yolda bana ve yönetimdeki arkadaşlarıma görev vererek bizleri onurlandıran tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum’ diyen Başkan Gökdemir, “Büyük bir coşkuyla yola çıktığımız anda, siz değerli hemşehrilerimize ve taraftarlarımıza sunduğumuz vaatlerimizi yerine getirmek için çok mesai harcıyoruz. Kulübümüzün gelecekte sağlıklı ve kurumsal yapıyla ilelebet var olabilmesi için sağlam adımlar atmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

KALICI BAŞARILAR ARZULUYORSAK, KENETLENMELİYİZ

Serhat Ardahan Spor’un 2013’te kurulduğunu ve TFF’de yer aldığını açıklayan Başkan Gökdemir, “Dünden bugüne kadar bu takımın bu güne kadar gelmesine emeği olan, bu kulüpte omuz omuza mücadele veren, bu günlere kadar başarılı bir şekilde gelmesine vesile olan, emeği geçen geçmişteki kulüp başkanlarına ve yönetimlerine, taraftar gurubuna, kamu kurumu ve kuruluşlarına ve duyarlı davranış sergileyen STK’lara teşekkür ediyorum.  Şu an BAL Liginde yer alan Serhat Ardahan Spor Kulübümüzü hedefimiz 3. lige taşımak ve başarılarının daim olmasını sağlamaktır. Zorlu bir süreç içerisine gireceğiz,  bu süreçte tüm Ardahan halkının yanımızda olmasını bu renklere gönül vermiş herkesi ve tüm büyükşehirlerde yaşayan hemşehrilerimizin desteğini alarak bu yolda başarılı bir şekilde emin adımlarda yer almak istiyoruz. Kalıcı başarılar arzuluyorsak, kenetlenmeliyiz. Bu mücadeleyi birlikte vermeliyiz ve birlikte başarmalıyız” ifadesini kullandı.

BARINMA İÇİN KALICI TESİS İNŞA EDECEĞİZ

Serhat Ardahanspor için yapacağı projeleri ve hedeflerini de açıklayan Başkan Gökdemir, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu yıl kulübün gerçek sahipleri olan taraftarımız şunu bilmelidir ki; Hedefimiz 3. Lig’le sınırlı değildir. Bizlerin görevi Serhat Ardahan Spor’un sportif başarısı yanında, tesisleştirme, altyapı ve ulaşım konusunda kalıcı olarak güçlü kılmaktır. Anlaşma sağladığımız Beşiktaş Spor Kulübü alt yapısı hocası Tayfun Uzunkaya ile başarı hususunda yolumuza devam edeceğiz. Bu hususta önünde antrenman sahası olan Ardahan Spor’a bir sosyal tesis kazandırmak istiyoruz. Bu konuyla ilgili, Sayın Valimizden, Sayın Belediye Başkanımızdan, Ardahan İl Spor Müdürlüğümüzden, büyükşehirlerde bizi temsil eden STK’lardan, hemşehrilerimizden ve tüm kamu kuruluşlardan destek bekliyoruz. Sporcularımızın maçlara ulaşımının yanı sıra taraftarımız her şeyimiz. Onlarla il içi ve il dışında oynayacağımız tüm maçlarda birlikte olacağız. Stadımızda küfrün olmaması için tüm Ardahanlıların beklentisi ilimiz içinde oynayacağımız maçlara kadınlar ve çocuklar için şehir merkezlerinden otobüsler kaldıracağız. Ailece maç seyretmenin keyfini beraber yaşayacağız. İstanbul öncülüğünde, yurtiçi ve yurtdışı dahil olmak üzere, Büyükşehirlerimizde yer alan hemşehrilerimizin yoğun olduğu şehirlerde spor kulübümüzün tanıtımı için sahneler kurup geceler düzenleyeceğiz. Kulübümüzün başarılı bir sezon geçirmesini temenni eder başında bulunduğum Yönetim Kurulumuzu tebrik ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

PROFESYONEL HOCA TAYFUN UZUNKAYA İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

Serhat Ardahanspor için önemli projeler hazırlayan ve önemli mesajlar veren Başkan Gökdemir, Beşiktaş’ta uzun süre top koşturan ve Beşiktaş altyapısında görev almış Çıldırlı hemşehrimiz Tayfun Uzunkaya’yı Ardahan’a getiren Başkan Gökdemir, taraftar gurubunun katılımıyla 80. Yıl Stadyumunda yeni sezon açılışı yaptı ve kulübün teknik sorumlusuyla ön sözleşme imzaladı.

TEKNİK DİREKTÖR UZUNKAYA, SERHAT ARDAHANSPOR’UN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Ardahan’da bulunmaktan ve Serhat Ardahanspor’la sözleşme imzalamaktan onur duyduğunu açıklayan Teknik Direktör Tayfun Uzunkaya; “Ardahan Çıldır doğumluyum. Altyapıya Beşiktaş’ta başladım orda profesyonel oldum. Daha sonra Karagümrük, Kasımpaşa, Bayrampaşa’da profesyonel futbol hayatım bittikten sonra tekrar Beşiktaş’a döndüm ve 14 yıl Beşiktaş alt yapısında emek verdim. Birçok oyuncu yetiştirdim. Bu dakikadan itibaren Serhat Ardahan Spor’un başarısı için var gücümüzle başkanımın ve sizlerin desteğiyle Ardahan’ı hak ettiği yere çıkaracağız” dedi.


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi