GİZLİ OY İDDİALARI SIZDI!

ÇILDIR’DA HESAPLARDA KAFALARDA KARIŞTI…

SİYASET 6.03.2024 17:16:00 0
GİZLİ OY İDDİALARI SIZDI!

Ardahan’ın Çıldır ilçesinde Bağımsız Belediye Başkanı Adayı olarak seçime giren Zafer Aktemur’un kalabalık sülalelerin bulunduğu mahallelerde birçok aileden önceden söz alarak sır gibi sakladığı ‘gizli oy’ iddialarının sızması Çıldır’ı karıştırdı.

Yürüttüğü seçim çalışmaları neticesinde diğer dört adaya nazaran oldukça rahat bir seçim süreci tavırları gösteren Zafer Aktemur’un, elinde tuttuğu bu gizli oylar ile seçimi sürpriz bir sonuç getireceği kafaları karıştırdı, bu durum diğer adayların paniğe kapılmalarına neden oldu.

Çıldır’da Mevcut Belediye Başkanının 10 yıllık görevi boyunca Çıldır’ı hizmetten eksik bıraktığı iddiaları gündemdeki yerini korurken, 31 Mart seçimlerinde CHP’den Nurettin Aygün, Memleket Partisinden Turgay Şirin, MHP’den Nevruz Gündoğdu ve Bağımsız olarak Zafer Aktemur ilçeyi hizmet kavuşturmak iddiasıyla belediye başkanı adayı oldu.

ZAFER AKTEMUR’UN GİZLİ OYLARI SIZINCA İLÇE KARIŞTI!

Beş adayın seçimi kazanmak için yoğun çalışma yürüttüğü ilçede tüm adayların stresli tavırları gözden kaçmazken, Zafer Aktemur’un elinde tuttuğu ve sır gibi sakladığı iddia edilen gizli oyların ortaya çıkması ilçeyi karıştırdı. 

Zafer Aktemur’un henüz seçim startı verilmeden önce kalabalık ailelerin bulunduğu Aşıkşenlik başta olmak üzere Yıldırımtepe Mahallesi, Yenimahalle, Dedekorkut mahallesi, Çay mahallesi ve Ufuktepe mahallesinde birçok aileden önceden söz alarak sır gibi elinde tuttuğu ortaya çıktı. Rahat tavırları dikkatleri üzerine çeken Zafer Aktemur’un gizli oylar ile seçimde sürpriz bir sonuç çıkaracağı kesin gözüyle bakıldığı ilçede diğer adayların bu gizli oyların sızdırılmasıyla birlikte paniğe kapıldıkları bilgisi edinildi.


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler