Girişimci adayları Sertifikalarını aldı

Girişimci adayları Sertifikalarını aldı

15.01.2019 13:21:29 0
Girişimci adayları Sertifikalarını aldı

Ardahan Üniversitesi 2018-2019 akademik yılı, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesinde ve KOSGEB Destek Programları Yönetmeliği, Girişimcilik Destek Programı kapsamında verilen, ?Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni? yapıldı.
İnsani Bilimler Fakültesi Kırmızı Salon´da gerçekleştirilen sertifika törenine: Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan, KOSGEB İl Müdürü Ramazan Sivri, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, Ardahan Üniversitesi akademik ve idari personeli katıldı. Eğitmenliğini Üniversite akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Talha Murathan´ın yaptığı programda, başarılı olan doksan beş öğrenci girişimcilik sertifikası almaya hak kazandı.
Törende konuşan Arü Rektörü, genç girişimci adaylarını tebrik ederek, Üniversitemizde aldıkları kaliteli eğitim ve edindikleri tecrübelerle birlikte, öğrencilerimizi mezun olduktan sonra başarılı birer iş insanı olarak görmek istediğini belirtti. Yapılan konuşmaların ardından, öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Bedrettin Şuay


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı