Genel Başkan Öztürk Yılmaz, 12 Ağustosta Ardahan´a gelecek

Genel Başkan Öztürk Yılmaz, 12 Ağustosta Ardahan´a gelecek

GÜNCEL 5.08.2021 16:09:29 0
Genel Başkan Öztürk Yılmaz, 12 Ağustosta Ardahan´a gelecek

Bedrettin Şuay

Ardahan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, 12 Ağustosta Ardahanlılarla buluşacak. Yenilik Partisi il Başkanı Mustafa Özcan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Güneş Doğudan doğacaktır. Diyerek Ardahanlı hemşerilerimizin Genel Başkanımıza sahip çıkacaklarına inancımız tamdır. Dedi.

Başkan Özcan, Yenilik Partisi kongrelerini yapmaya başladı. İlçeler bazında kongrelerini tamamlayan Yenilik Partisi; İl kongrelerini yapmaya gelecek olan Genel Başkanımız Öztürk Yılmaz´ın memleketi olan Ardahan´dan başlıyor. Özcan, 12 Ağustosta yapılacak olan Ardahan İl kongresi dursun Akçam Kültür Merkezi´nde Saat:11. 00 de gerçekleştirilecek. Birçok ilin hazır olduğu belirtilmekle birlikte ortaya çıkan kurultay hareketliliğinin öncelikle doğudan başlayacağı söyledi.

İl Başkanı Mustafa Özcan, Çamlı çatak jandarma noktasında saat 10.00´da karışlama yapılarak il merkezine giriş yapılacağını belirterek, Genel Başkanımız Öztürk Yılmaz´ın Ardahan´da üç günlük programında çeşitli etkinliklere katılıp Ardahanlı hemşerileriyle buluşacaktır. Dedi.

Genel Başkan Öztürk Yılmaz Doğu turuna başlıyor

Özcan, Yenilik Partisi Genel Başkanı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz´ın Ardahan ile başlayarak bölge illerin kuruluş kongrelerine de katılacaklarını belirterek, İlk ifade edilen bölgenin Doğu ve Güneydoğu Anadolu olması ile birlikte, Ardahan´ın ardından bölge illerindeki kongrelerine devam edeceğini açıkladı.

 

 

 


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!