GENEL BAŞKAN ÖZTÜRK YILMAZ BABA OCAĞINDA

Yenilik Partisi Genel Başkanı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, seçimden sonra ilk defa Ardahan´a gelerek vatandaşlarla buluştu.

SİYASET 13.08.2021 16:05:28 0
GENEL BAŞKAN ÖZTÜRK YILMAZ BABA OCAĞINDA

Yenilik Partisi Genel Başkanı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, seçimden sonra ilk defa Ardahan´a gelerek vatandaşlarla buluştu.

Bazı ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Ardahan´a gelen Yılmaz, partililerce Ardahan-Kars kara yolunun kente giriş noktasında, araç konvoyuyla karşılandı. Kongre Caddesi´nde esnaf ve vatandaşı selamlayan Yılmaz, daha sonra partililerle Milli Egemenlik Parkı´na geçerek buradaki Atatürk Anıtı´na çelenk sundu ve partililerle birlikte halay çekti.

GENEL BAŞKAN YILMAZ´A VATANDAŞLARDAN SEVGİ GÖSTERİSİ

Çok sayıda vatandaşın ve partilinin katıldığı Ardahan İl Başkanlığı açılışında Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz´a vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Genel Başkan Öztürk Yılmaz´ı gören vatandaşlar evlerinin balkonlarından el sallayarak Yılmaz´ın Ardahan´a gelişini kutlarken, bazı vatandaşlar ise sevgilerini Genel Başkan Yılmaz´a sarılarak gösterdi.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz coşkulu bir kalabalık ile partisinin Ardahan il başkanlığının açılışında yaptığı kısa konuşmada önemli ifadeler kullandı.

BUNDAN SONRA TÜRKİYE´DE SİYASET DEĞİŞECEK

?Bundan sonra Türkiye´de siyaset değişecek? diyen Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, "Bütün Türkiye´de halka yan bakanları, ters bakacakları yerin dibine çakacak bir partidir burası. Bundan sonra Türkiye´deki siyaset değişecek. Biz 30 tane ilde teşkilat kurduk ve 41 ili tamamlayıp Türkiye´de Yenilik Partisini büyük kongreye götüreceğiz. Burası benim vatanım, baba toprağım ve onun için ilk çıkışı burada yaptık, bundan sonra buradan devam edeceğiz. Eğer bir ülkede 20 yıldır bir hükümet gitmiyorsa, onu gönderemiyorlarsa onlarda ya vicdan yoktur, ya akıl yoktur, ya da gerçekten niyet yoktur. Ormanlarımız cayır cayır yanıyor söndüremiyoruz, mülteciler geliyor durduramıyoruz. Türkiye´nin tekrardan düzeltilebilmesi ve çıktığı raydan aynı raya dönebilmesi için Yenilik Partisini ihtiyacı vardır. Ben korkak değilim ve hiç kimseden de korkum yok, hiç kimseye de hesabım yok, karın ağrım da yok ve kimseden tereddüdüm de yok. Ben konuşunca karınları ağrıyor. Ben devletin içinden geldim, siyaseti biliyorum da konuşuyorum, siz nerden geldiniz de neyi biliyorsunuz da konuşuyorsunuz. Biz koyun değiliz. Yenilik Partisi ile ülkemizde yeni bir dönemin başlamasını sağlayacağız" dedi.
Siyasette önemli olanın fikir ve idealin olması gerektiğini söyleyen Yılmaz, "Siyasette önemli olan fikrin ve idealin olmasıdır. Siyaset bir ?aşk´ gibidir. Siyaset memleket için peşine düşeceğimiz bir aşktır. Eğer onu yapabiliyorsan gerçekten siyasetçisin. Koltukçular, parayı alıp yan gelenler, Türkiye´nin dertleriyle kederlenmeyenler, sevinciyle sevinmeyen insanlar bugün başımıza musallat olmuş. Ve bizim kesinlikle bu dönemi kurtarmamız lazım. Türkiye´nin önünü açmamız lazım. Bu parti ne Cumhur İttifakı´nda ne Millet İttifakı´nda yer alıyor. Vatandaş kesinlikle eziliyor, sömürülüyor. Meclis var, yasa yok, denetim yok" diye konuştu.
Merdiven altı siyaset yapanlardan asla olmayacaklarını söyleyen Yılmaz, "Biz halkın karşısındayız, varsa açığımız insanlar yüzümüze söyleyecek. Eleştirecekler ve biz de onlardan gocunmayacağız. Doğru için çalışacağız, ülkenin doğrusu için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Yılmaz, açılışın ardından Dursun Akçam Kültür Evi´nde partililerle bir araya geldi. Konuşmaların ardından Genel Başkan Öztürk Yılmaz, partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktı.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler