Gençliğe yatırımda önemli artış

Akar ? Gençliğe yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır?

GÜNCEL 2.10.2017 12:27:24 0
Gençliğe yatırımda önemli artış

Ülke gençliğinin geleceğine yön verecek önemli yatırımlara imza atan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ardahan´da gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği yatırımlarla da kentin gelişimine önemli katkı sağlıyor.
Spor ´da bugüne kadar yatırım anlamında istediği payı alamayan Ardahan´da, tarihinin en büyük spor yatırımlarına kavuşuyor.
Ardahan Gençlik Hizmetleri İl müdürlüğüne atanmasıyla birlikte hem İl Merkezi hem ilçelerdeki eksikleri tek tek tespit eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bilent Akar, Bakanlığın ve AK Parti Milletvekili Orhan Atalay´ın, Vali ve Belediye Başkanının desteği ile spor tesisi alanındaki eksiklikleri bitirerek Gençlerin hizmetine sunmaya hazırlanıyor.
Kentte hizmete giren ve yapımı devam eden bazı yatırımlar şöyle,?
Bedeli 9 Milyon TL olan 2 bin 346 kişilik tribün yapımı ve stadyumun modernizasyonunun sonuna gelindi . Bedeli 8 milyon 260 Bin TL olan Çok amaçlı Spor Salonu (Sporcu Fabrikası), (1 Adet büyük salon, 5 adet 400 m2 spor salonu, 2 adet 150 m2 spor salonu) yapımı devam ediyor. Göle ilçesinde 2 milyon 360 bin TL bedeli olan Göle Kayak Tesisleri, Göle ilçesinde 1 Milyon 600 bin TL´lik Gençlik Merkezi, Çıldır İlçesinde 1 milyon 390 bin TL´lik bedelle Sentetik ve Halı saha, Posof ilçesine 850 bin TL´lik Sentetik saha. Toplam bedeli 1 milyon 800 bin TL olan 5 adet halı saha, 1 adet büyük sentetik saha ( Ardahan, Hanak, Çıldır Göle, )
Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bilent Akar, gençliğe yapılan yatırımın geleceğe olan bir yatırım olduğunu dile getirerek, 22 Antrenörle 25 branşla tüm gençliğin hizmetindeyiz. Gençlerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü`ne ait tesislere gelerek buraların tüm imkânlarından istifade etmeleri gerektiğini söyledi.

Akar, ? Yapılan bu yatırmaların, amacı gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alıkoymaktır. Yaptığımız bu tesislerimizi gençlerimiz için seferber ettik. Devletimiz bütün imkânları ilimiz için seferber etmiş durumda. Biz istiyoruz ki, bu kadar çalışan Gençlik ve Spor Bakanlığı var. Bu yapılan yatırımların hiç biri boş yatırım değil, Gençliğe yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Gençlerimiz bunun kıymetini bilsinler. İstiyoruz ki, gençlerimiz spor yapsın. Spor yapan geçlerimiz sağlıklı olur. Sağlıklı olan bir genç dinç ve zinde olur." dedi.
Haber: Deniz BAŞLI


1

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

2

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

3

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu

4

Milli sporcu Avrupa’da madalya peşinde

5

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Evliyaoğlu: Arıcılık Çalıştayı’ndan dışlandık