Gençlerin dinamizminden daha fazla yararlanmayı amaçlıyoruz

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz, bakanlık faaliyetleri kapsamında Ardahan´a geldi

14.03.2019 11:39:59 0
Gençlerin dinamizminden daha fazla yararlanmayı amaçlıyoruz

Gençlerin dinamizminden daha fazla yararlanmayı amaçlıyoruz

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz, bakanlık faaliyetleri kapsamında Ardahan´a geldi

Valiliği ziyaret eden Bakan Yardımcısı Ersöz, Vali Mustafa Masatlı ile bir süre görüşme gerçekleştirerek, Bakanlığın ilimizde yürüttüğü çalışmalar, projeler ve faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz, Ardahan Valisi Mustafa Masatlı´yı ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Bakanlık faaliyetlerinin Ardahan´da gayet güzel ve verimli gerçekleştiğini, bunu yerinde görmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Bakanlığa bağlı gençlik merkezlerinde üniversite öğrencilerinin gönüllü olarak faaliyette bulunduğuna işaret eden Ersöz, "Yeteneği olan öğrencilerimizin bazıları resim, bazıları İngilizce kursu açıyor, tiyatro eğitimi veriyor. Yüksek lisans öğrencimiz yaşlıları ziyaret ediyor. Yine köydeki okulları ziyaret edip onların ihtiyaçlarını gidermeye yönelik faaliyette bulunuyorlar. Bu şunu gösteriyor, sadece kendi kadromuzla bunları yapmıyoruz. Aynı zamanda üniversitede belli ölçüde akademik yetkinliğe sahip, kendi alanında bilgi edinmiş öğrencilerin de toplumdaki sosyal sorunların ve sosyal hizmetlerin giderilmesine katkısı olan bir yapıyla da bunları yapıyoruz. Biz bunu önemsiyoruz. Bunu Ardahan´da gördük. Bizim gençlik merkezlerimizin katkılarıyla gerçekleştiriyorlar" şeklinde konuştu.

Ersöz, gençlik merkezlerindeki faaliyetlerin kendileri için kritik öneme sahip olduğunu anlatarak, daha çok gence ulaşacaklarını söyledi.

Ülke olarak gençlerin enerjisinden, dinamizminden daha fazla yararlanmayı amaçladıklarına vurgu yapan Ersöz, "Gençlerimiz gönüllülüğü bir hayat felsefesi, hayat biçimi haline getirecekler. Hem de mesleğe atıldıklarında belli bir deneyimi aslında okurken kazanmış olacaklar. Teorikten pratiğe dönüştürmüş olacaklar. Aynı zamanda üniversitedeki eğitim kalitesini de attırmış olacaklar. Bu amaçla üniversite öğrencilerimizi birer gönüllü yapmayı düşünüyoruz." diye konuştu.


1

Ardahan’da baraj, göl ve göletlere girmek yasaklandı

2

BAŞKAN BUDAK’TAN SOKAK HAYVANLARI İÇİN MÜJDE

3

BESİCİLER HAYVAN HASTANESİ İSTİYOR

4

Öğrenciler dolmuş fiyatlarında ki zam dedikodularını protesto etti

5

Serhat Ardahanspor Başkanından Belediye Başkanı Demir’e ziyaret