Gençlere yönelik kariyer söyleşisi

Ardahan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, ‘Ardahan'ın Yetiştirdiği Değerler ve Gençlere Örnek Kariyerler’ söyleşisi gerçekleştirdi.

GÜNCEL 29.02.2024 16:41:00 0
Gençlere yönelik kariyer söyleşisi

Ardahan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, ‘Ardahan'ın Yetiştirdiği Değerler ve Gençlere Örnek Kariyerler’ söyleşisi gerçekleştirdi.

‘Ardahan'ın Yetiştirdiği Değerler ve Gençlere Örnek Kariyerler’ başlıklı kütüphane söyleşisinin bu haftaki konuğu, Ardahan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Tar Sanatçısı Yusuf Altun oldu. 

İl Kütüphanesinde düzenlenen söyleşiye, Vali Yardımcısı Yakup Papaker, İl Milli Eğitim Müdür vekili Akın Koç, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erhan Hoşafcı, Ardahan Kadastro Müdürü Mustafa Çelik, Şube Müdürleri, İl Halk Kütüphane Müdür Vekili Sinem Kayatürk Demir ve çok sayıda lise son sınıf öğrencileri katıldı. 

Tar sanatçısı Yusuf Altun’un kendisini tanıtarak, kariyer planlamaları ve mesleği hakkında bilgiler verdi, öğrencilerin sorularını cevapladı. Söyleşide Tar çalgısı hakkında bilgiler vererek, mini bir konser veren Altun, katılımcılardan büyük alkış aldı.

Söyleşide Vali Yardımcısı Yakup Papaker, İl Milli Eğitim Müdür vekili Akın Koç ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Dede öğrencilere hitap ettiler.

Soru cevap şeklinde devam eden program sonunda Vali Yardımcısı Yakup Papaker, sanatçı Yusuf Altun'a teşekkür belgesi takdim etti.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Zehirlenme olayı ile ilgili Valilikten açıklama

2

AK Parti İl Başkanı Yılmaz’dan mobbing iddialarına sert tepki

3

AKI-DER, Yöresel Yemekleri tanıtacak

4

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

5

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi