Genç iş insanı Cenk Eren Turan, AK Parti’den aday adayı oldu

Ardahan’ın tanınmış iş insanlarından Cenk Eren Turan, AK Parti’den Ardahan milletvekili aday adaylığını açıkladı.

SİYASET 24.03.2023 12:22:00 0
Genç iş insanı Cenk Eren Turan, AK Parti’den aday adayı oldu

Ardahan’ın tanınmış iş insanlarından Cenk Eren Turan, AK Parti’den Ardahan milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Ardahan’da 2009 yılından itibaren inşaat ve otomotiv alanlarında ticari faaliyetlerini sürdüren, aynı zamanda İnşaat Mühendisi olan Cenk Eren Turan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde AK Parti’den Ardahan milletvekili aday adayı oldu.

“ARDAHAN İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ”

Adaylığı ile ilgili açıklama yapan Cenk Turan;       

“Değerli hemşehrilerim, öncelikle hepinizi saygıyla selamlıyorum. Mübarek Ramazan ayımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ayrıca asrın felaketi neticesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı, tedavi görmekte olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

Sevgili hemşehrilerim, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Ardahan milletvekilliği aday adaylığı başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Hedefimiz, Sn Cumhurbaşkanımızın liderliğinde “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla beraber, memleketimize hizmet edebilmektir. Bu hedefi gerçekleştirme noktasında yüksek olan enerjimize, hevesimizi, heyecanımızı ve de gençliğimizi ekleyerek, Ardahan için var gücümüzle çalışmaya hazırız. Biz bu şehrin geçmişinde olduk inşallah sizin desteklerinizle beraber geleceğinde de olacağız. Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın devlet tecrübesi ve güçlü siyasi iradesi sayesinde, ekibimizle beraber şehrimize ve sizlere layık çalışmalar yapacağımıza olan inancımız tamdır. Çok inanarak çıktığımız bu yolda yılmadan ve yorulmadan sizler için mücadele edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Allah utandırmasın, hepimiz için hayırlı olsun inşallah”

CENK EREN TURAN KİMDİR? 

1986 yılında eğitimci anne ve babanın üç çocuğundan en küçüğü olarak Ardahan ilinde dünyaya geldim. İlkokul eğitimimi 23 Şubat İlkokulu'nda aldıktan sonra, orta ve lise öğrenimimi Ardahan Anadolu Lisesi'nde tamamladım. 2005-2009 yılları arasında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Öğretmenliği Bölümünden mezun olduktan sonra, 2021 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldum.

2009 yılı itibarıyla inşaat ve otomotiv alanlarında Ardahan'da ticari faaliyetlerimi sürdürüyorum.  2017 ve 2021 yıllarında yapılan TOBB Ardahan Genç Girişimciler Kurulu seçimlerini kazanarak  2 dönemdir başkanlık görevini yürütüyorum. Girişimcilik ve İnovasyon ile ilgili eğitimler aldım. 2022 yılında yapılan Ardahan Ticaret Sanayi Odası seçiminde  kendi gurubumda en fazla oyu alarak Meclis üyeliği görevine seçildim. Ardahan Ticaret ve Sanayi odasında faaliyetlerim devam etmektedir. Başlangıç seviyesi Almanca, Rusça ve iyi derecede İngilizce bilmekteyim. Evli ve bir çocuk babasıyım.


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler