GENÇ BAŞKAN ADAYINA ESNAFLARDAN TAM DESTEK

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığının 33 yaşında ki genç başkan adayı Uğur Daşdemir seçim yaklaştıkça büyük bir destek görmeye başladı.

GÜNCEL 24.10.2021 14:25:00 0
GENÇ BAŞKAN ADAYINA ESNAFLARDAN TAM DESTEK

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Uğur Daşdemir gazetemizi ziyaret ederek adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ardahan esnaflarından Uğur Daşdemir, Ocak ayında yapılması planlanan Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı.

Uğur Daşdemir gazetemize yaptığı açıklamada, “Çok sayıda esnaf arkadaşlarımla durum değerlendirmesi yaptık. Birçok esnaf arkadaşımı gezerek, istişarelerde bulundum ve aday olmaya karar verdim. Özellikle Ardahan Esnafının içende bulunduğu sıkıntıları aşmak adına yola çıkıyoruz” dedi.

Uzun yıllardır esnaflık yaptığı için esnafın sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Daşdemir, “Ardahan Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanlığına adaylığımı açıklamadan önce esnaf ziyaretleri gerçekleştirdim ve esnafımızın nabzını yokladım. Bu ziyaretlerde genç bir aday olarak göstermiş olduğum cesaretten dolayı esnaflarımızdan olumlu tepkiler aldım ve aday olmaya karar verdim.  Artık Ardahan’da olsun ülkemizde olsun gençliğin önünün açılması gerekiyor. STK’larımızdan başlayalım ve bu siyasilere kadar yansısın. Çekirdekten yetişmiş biriyim. Esnafın sorunlarını birebir yaşayan bir adayım. Esnaflarımızın yaşadığı sorun ve sıkıntıları çözebileceğim için aday oldum.  Kamuoyunda Uğur Daşdemir adaylıktan çekilmiş gibi söylentiler var. Adaylıktan çekilmedim kesinlikle sonuna kadar adayım. Birçok projemiz var bunları ilerleyen zamanlarda sizler aracılığı ile açıklayacağım. Özellikle pandemi döneminde birçok esnafımız kapandı. Bu dönemde en azından esnafa destek amaçlı aidat alınmamalıydı. Ben başkan olduğum takdirde esnafın odaya olan eski borçlarının silinmesi yönünde çalışmalarım olacak. Esnaflarımızın sorunlarını ve ihtiyaçlarını birebir kendimde yaşadığım için her birinin çözümünde gerekli gayreti göstereceğiz” diye konuştu.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı