GENÇ PARTİ ADAYINI ÇOK KISA BİR SÜREDE AÇIKLIYOR?

Genç Parti´den Geri Dönüş Sinyali: Yıkılmadık Ayaktayız

GÜNCEL 27.11.2018 10:30:08 0
GENÇ PARTİ ADAYINI ÇOK KISA BİR SÜREDE AÇIKLIYOR?

Genç Parti´den Geri Dönüş Sinyali: Yıkılmadık Ayaktayız
Genç Parti Ardahan İl Başkanı Cihan Çoban, Cem Uzan´ın işaret vermesi halinde teşkilatın ayaklanacağını söyleyerek "Yıkılmadık, ayaktayız. Seçimlere hazırız." dedi.

 

"YIKILMADIK AYAKTAYIZ"

Genç Parti Ardahan İl Başkanı Cihan Çoban, yaptığı açıklamada "Sessiz sedasız bekliyoruz. Genel Başkanımızın vereceği talimatlar doğrultusunda hareket etmek zorundayız. O karar doğrultusunda biz her zaman hazırız, yıkılmadık, ayaktayız. Yerel seçime her zaman hazırız.

 

"UZAN TALİMAT VERSİN TEŞKİLAT AYAKLANIR"

 

Genel Başkanımız talimat verdiğinde teşkilat ayaklanır, hazır hale getirilir. Partililerimiz ile bağlantımızı hiç koparmadık. Genç Parti´nin seçime girmesi siyasetteki dengeleri değiştirecektir. Değişimler olacaktır Türkiye´de, çok güzel şeyler olacak. Vakti geldi diye söylüyorsa o vakti kendisi tayin edecektir.

 

Herkes için yaşanabilir şehirler

Genç Parti Ardahan İl Başkanı Cihan Çoban, İttifak yapmadan herkesi kucaklayan şehrin mühendislik ve mimari yapısını ve de ekonomik projelerini en iyi şekilde uygulayacak adayımızı en kısa sürede açıklayacağız. Vizyon planlama yönetim ve liderlik yapacağımız şehrimizin doğal ve coğrafi analizini yaptıktan sonra fırsatları gerçekleştirecek bir platform haline getireceğiz ayrıca ekonomik değeri belli en kritik noktaları belirginleştirerek ekonomik merkez haline getireceğiz.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı