GENÇ GELECEK GELİYOR

Genç Parti Ardahan il Başkanlığını gördüğü lüzum üzerine bıraktıktan sonra rotayı Başkent Ankara´ya çeviren Başkan Cihan Çoban, birçok siyasi partilerden gelen teklifleri değerlendirerek Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi´nden

15.10.2020 11:26:27 0
GENÇ GELECEK GELİYOR

Genç Parti Ardahan il Başkanlığını gördüğü lüzum üzerine bıraktıktan sonra rotayı Başkent Ankara´ya çeviren Başkan Cihan Çoban, birçok siyasi partilerden gelen teklifleri değerlendirerek Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi´nden siyaset yapmaya başladı.

Cihan Çoban, Gelecek Partisi Teşkilat Başkanlığının danışmanlık görevini üstlenirken, 1 Kasım 2020´de Davutoğlu tarafından rozet takılacak ve Ankara´da farklı bir birimde görev alacak. Genç Parti Bolu İl başkanı Mithat Eser ve Mardin Kızıltepe Genç Parti ilçe başkanı ve yönetimi Gelecek Partisi´ne katılara Teşkilat Başkanı Nedim Yamalı tarafından rozetleri takıldı.

Genç Partisi´nin bir çok il ve ilçe teşkilatını Gelecek Partisi´ne taşıyacak olan Başkan Çoban, Gelecek Partisi´ne yeni bir vizyon ve misyon kazandırmak için Genç Gelecek teması üzerinde duruyor.

Gazetemizin aldığı bilgilere göre, önce kendisine daha sonra kardeşi Hakan Uzan´a siyasi sığınma almak için teşkilatları ayakta tutan Cem Uzan, büyük kongre sonrası il teşkilatlarıyla ilgilenmemiş, yeni hedefler ortaya koymamış ve partinin il başkanlarını yüz üstü bıraktığı ileri sürülmüştü.

Yıllardır Genç Parti için mücadele eden başkan Çoban ve bir çok il başkanı, hedefleri olmayan ve yeni strateji ortaya koymayan Genç Parti´den ayrılarak Gelecek Partisi´ne geçmek için hazırlık yapıyor. Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz İleri Demokrasi Ufku Açıkların Sesi Lideri Cihan Çoban, önümüzdeki günlerde yeni yol haritası ile ilgili açıklama yapacağını söyledi.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler