GELİŞİYOR VE GÜZELLEŞİYOR

Atatürk Mahallesi Ardahan Belediyesinin çalışmaları ve hayırseverlerin destekleriyle her geçen gün gelişiyor ve güzelleşiyor.

GÜNCEL 17.08.2023 15:46:00 1
GELİŞİYOR VE GÜZELLEŞİYOR

Atatürk Mahallesi Ardahan Belediyesinin çalışmaları ve hayırseverlerin destekleriyle her geçen gün gelişiyor ve güzelleşiyor. Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Özer’in girişimleriyle hizmet almaya başlayan Atatürk Mahallesi’nde birçok proje hayata geçiyor. 

Mahalle Muhtarı İbrahim Özer, mahallesinin hızla büyüyen ve gelişen bir mahalle olduğunu belirterek, “Çözülemeyen birçok sorununa el attık, bir kısmını tamamladık, bir kısmı devam ediyor” dedi.

Mahalleye yapılan çalışmalar için teşekkür eden Muhtar İbrahim Özer, “Mahallemiz için çalışmaya devam ediyoruz. Ardahan Belediyesi tarafından yapımı devam eden taziye evi projemizin bitimine az kaldı. Cami Açtırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fevzi Demir'in Başkanlığında Cami projemizde hayata geçiyor. Ayrıca çocuklarımız içinde çocuk parkı projesinin bitimine az kaldı en kısa sürede çocuklarımız parklarda oynamaya doyacak. Gurbetçi hayırseverimiz tarafından Emekli Öğretmen Fatma Semadirek adına yaptırılan hayır çeşmesini Allah kabul etsin. Bu çeşmeyi yaptıran ve yapımında öncü olan Gülten Özdemir’e şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum. Mahallemizde çözülmeyen birçok soruna el attık, bir kısmını tamamladık, bir kısmı devam ediyor. Mahallemiz gelişiyor, geliştikçe güzelleşiyor. Mahallemize yaptıkları çalışmalar ve desteklerden dolayı Ardahan Belediyemize ve tüm hayırsever hemşerilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

 


Latif aktürk
17.08.2023 21:23:25
Atatürk mahlesinimi güzel leşiyor mahalleye afedersiniz bok götürüyor yolari ayrı dert çöpleri ayri dert hayvan gübresi ayri dert güzellik bumu anlamadım

1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler