Gelecek Partisi heyetinden Ardahan ziyareti

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Cesim Gökçe ve Mustafa Bahadır Kurbanoğlu, Ardahan´ı ziyaret etti.

SİYASET 11.07.2021 16:34:51 0
Gelecek Partisi heyetinden Ardahan ziyareti

ŞENOL KİRMAN

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Cesim Gökçe ve Mustafa Bahadır Kurbanoğlu, Ardahan´ı ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcıları Cesim Gökçe ve Mustafa Bahadır Kurbanoğlu, Ahmet Davutoğlu´nun talimatıyla, Ardahan´da pandemi sürecinden etkilenen esnaflarla buluştu.

Gökçe ve Kurbanoğlu Ardahan temaslarında ilk olarak Gelecek Partisi Ardahan İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Celil Toprak ve parti mensupları ile toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda Başkan Celil Toprak, özellikle esnafın pandemi döneminde yaşadığı sorunları dile getirirken, Artvin karayolu üzerinde ki Sahara Geçidi´ne yapılması planlanan ancak, yapımına henüz başlanamayan Sahara Tüneli´nin Ardahan için ne kadar önemli olduğunu aktardı.

Toplantının ardından esnaf ziyaretlerinde bulunan Genel Başkan Yardımcıları Cesim Gökçe, Mustafa Bahadır Kurbanoğlu, İl Başkanı Celil Toprak, Merkez İlçe Başkanı Kutluhan Durak ve İl Başkan Yardımcıları Ümit Koç ile Ömer Akgün Ahmet Davutoğlu´nun selamı iletilerek esnafın sorunlarını ilk ağızdan duydular.

Heyet, Sahara Tüneli ve esnafın sorunları ile ilgili hazırladıkları raporu Genel Merkezin Haftalık Olağan Toplantısında gündeme sunacak.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler