Gelecek Partisi Doğu Türkistan için imza kampanyası başlattı

Gelecek Partisi Doğu Türkistanlılara destek vermek amacıyla Türkiye´nin 81 ilinde olduğu gibi Ardahan´da da imza kampanyası başlattı.

GÜNCEL 22.03.2021 13:57:24 0
Gelecek Partisi Doğu Türkistan için imza kampanyası başlattı

Gelecek Partisi Doğu Türkistanlılara destek vermek amacıyla Türkiye´nin 81 ilinde olduğu gibi Ardahan´da da imza kampanyası başlattı.

Gelecek Partisi Çin´in Doğu Türkistan´daki zulmüne karşı harekete geçti.

Doğu Türkistan´da yaşanan ve başta Avrupa ülkeleri olmak üzere birçok ülkenin soykırım olarak nitelendirdiği Çin´in Uygur Türklerine yönelik asimilasyon politikalarına karşı henüz hükümet herhangi bir açıklama yapmadı. Doğu Türkistan´da yaşanan trajedi Birleşmiş Milletler de dahil olmak üzere birçok ülke tarafından kınanırken iktidarın sessiz kalması siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının tepkisine neden oluyor.

Çin´de yaşanan zulme daha önce de tepki gösteren Gelecek Partisi Ardahan İl Başkanlığı parti binası önünde stant açarak imza kampanyası başlattı.

Gelecek Partisi Ardahan İl Gençlik Kolları Başkanı Harun Akgün ve Sosyal Politikalar İl Başkanı Altınay Kübra Reçber öncülüğünde başlatılan imza kampanyası ile Doğu Türkistan´da yaşanan işkence ve asimilasyona dikkat çektiler.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!