GAZZE'YE DESTEK KERMESİ

Ardahan İl ve İlçe Müftülükleri tarafından, İsrail'in saldırılarına maruz kalan Gazze halkına yardım için Ardahan’da insani yardım kermesi düzenlendi.

GÜNCEL 2.11.2023 16:00:00 0
GAZZE

Ardahan İl ve İlçe Müftülükleri tarafından, İsrail'in saldırılarına maruz kalan Gazze halkına yardım için Ardahan’da insani yardım kermesi düzenlendi. Kadınların hazırladığı el yapımı ürünlerin satışa sunulduğu kermesten elde edilecek gelir, Gazze'de yaşayan Filistinlilere gönderilecek.

Vali Hayrettin Çiçek, İl Müftülüğü öncülüğünde İlçe Müftülüklerinin de destekleri ile düzenlenen "Gazze'ye Destek Kermesi"nin açılış programına katıldı.

Belediye Başkanı Faruk Demir ve İl Müftüsü Adem Karadeniz ile birlikte kermesin açılışını yapan Vali Çiçek, daha sonra çeşitli ürünlerin satıldığı stantları ziyaret etti.

Kermesi düzenleyen ve emeği geçenlere teşekkür eden Vali Çiçek, "Gazze'de İsrail'in zulmü altındaki kardeşlerimiz için düzenlediğimiz bu kermes ile 'Karıncanın Nemrut'un ateşine su taşıması' misali destek oluyoruz. Kermesi düzenleyen Müftülüklerimize ve destek sunan herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak