GAZETEMİZE 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETLERİ

Gazetemize 10 Ocak Gazeteciler Günü ziyaretleri

GÜNCEL 10.01.2022 20:44:00 0
GAZETEMİZE 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETLERİ

Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Deniz Özer ve Yönetim Kurulu Üyesi
Candan Mostora, 10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.
Deniz Özer ve Candan Mostora, gece gündüz demeden halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan gazetemiz mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, hediye takdim ettiler.

 

Gelecek Partisi Ardahan İl Başkanı Celil Toprak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle gazetemize ziyarette bulundu. 
Başkan Toprak, “Her işte olduğu gibi bu meslekte de görevini layıkıyla yerine getiren Bayram, yılbaşı, hafta sonu tatil demeden durmadan çalışan ve halkın haber alma hakkı için emek veren tüm gazetecilerin günü kutlu olsun. İyi ki varsınız”

 

Gelecek Partisi Ardahan Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Kemal Karadağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize ziyarette bulundu. Başkan Karabağ ziyarette, gazetemiz mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. 

 

AK Parti Ardahan Kadın Kolları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazetemiz çalışanlarını çalışma ofisinde ziyaret ederek günlerini kutladı.
Gazetemizi ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selda Kılıç, Basının, halkın bilgilenme hakkını kullanabilmesinin olmazsa olmazlarından biri olduğuna dikkat çekerek, gazetemiz mensuplarının 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutladı ve günün anısına hediye takdim etti.
Başkan Kılıç’a Yönetim Kurulu üyelerinden Elif Öz, Zenüre Özer, Songül Başkut Aktürk eşlik etti.


 


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı