GAZETEMİZDEN JANDARMA KOMUTANI ALDEMİR’E ZİYARET

Ardahan Medya Gazetesinden Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle Ardahan İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir’e ziyaret.

GÜNCEL 18.06.2022 14:52:00 0
GAZETEMİZDEN JANDARMA KOMUTANI ALDEMİR’E ZİYARET

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan Medya Gazetesinden Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle Ardahan İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir’e ziyaret.

Ardahan İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir, gazetemiz mensuplarını Jandarma Komutanlığı bahçesinde ağırlayarak sohbet gerçekleştirdi.

Ziyarette gazetemiz Sorumlu Müdürü Barış Bilgin ve Muhabir Şenol Kirman, Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümünü kutladılar.

Ardahan İl Jandarma Komutanlığının gazetecilerle iyi ilişkiler kurduğunu kaydeden Barış Bilgin, “Yaklaşık 2 yıl önce Ardahan’da göreve başlayan jandarma komutanımızın yapmış olduğu çalışmaları görüyor ve izliyoruz. Gerçekten basınla kurmuş olduğu samimi diyalogla fark yarattı. Jandarma ekipleri olayları aydınlatacaklar, bizlerde onlardan aldığımız bilgileri kamuoyuna yansıtacağız. Komutanımıza, yapmış olduğu ve yapacağı çalışmalar için teşekkür ediyor, Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum” dedi.

Kuruluş yıldönümlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için gazetemiz mensuplarına teşekkür eden İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir, “Ardahan’da Jandarma olarak hiçbir zaman kendimizi halkımızdan dışlamadık. Kendileri ile aynı ortamlarda bulunmak onların sevinçlerine ortak olmak, dertleri ile dertlenmek bizim açımızdan da hem sorunlarını sıkıntılarını yerinde görme hem de halkımızla aramızdaki birlikteliğimizi kardeşliğimizi pekiştirme açısından büyük önem verdik. Yürüttüğümüz çalışmalarımızda sizler haberlerinizle her zaman yanımızda durdunuz. Bu anlamda sizlere teşekkür ediyoruz.” dedi.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı