Gazetemizden Erzurum ziyareti

Ardahan Medya Gazetesi sorumlu müdürü Barış Bilgin, Erzurum´da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

24.11.2020 17:58:38 0
Gazetemizden Erzurum ziyareti

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Medya Gazetesi sorumlu müdürü Barış Bilgin, Erzurum´da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Gazetemiz Müdürü Barış Bilgin Erzurum ziyaretleri kapsamında, İletişim Başkanlığı Erzurum Bölge Müdürü Recep Küçükece ve Basın İlan Kurumu (BİK) Erzurum Şube Müdürü Tahsin Şahin´i makamında ziyaret etti.

Bilgin, ziyaretlerinde gazetemiz ve Ardahan hakkında bilgiler verdi.

İletişim Başkanlığı Erzurum Bölge Müdürü Recep Küçükece ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Bilgin, gazetemiz çalışanlarının sarı basın kartı alabilmesi için başvuru evraklarını teslim etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Recep Küçükece, sarı basın kartı hakkında bilgiler vererek, Bilgin´e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda Müdür Recep Küçükece, gazetemiz müdürü Bilgin´e kitap hediye etti.

Daha sonra BİK Erzurum Şube Müdürü Tahsin Şahin´i de ziyaret eden Bilgin, bölge basının yaşadığı sorunlar hakkında istişarelerde bulundu.

BİK Erzurum Şube Müdürü Şahin, Yerel basının yaşadığı sorunları bildiklerine ve Basın İlan Kurumu olarak, yerel basının destekçisi olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirterek, Bilgin´e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.


1

Göle Belediye Başkanı Budak, halk pazarında

2

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri Başkan Yılmaz'ı ziyaret etti

3

Bağımsız Damal Belediye Başkanı CHP’ye mi geçiyor?

4

İhtiyaç Sahibi Ailelere kurban eti dağıtıldı

5

Akıl Zeka Oyunları İl Finali öğretmen evinde yapıldı