Gazetecilerden yeni atanan Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

Ardahan’da ki gazeteciler yeni görevine başlayan Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

GÜNCEL 6.09.2023 16:07:00 0
Gazetecilerden yeni atanan Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

Ardahan’da ki gazeteciler yeni görevine başlayan Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ardahan Medya Gazetesi Sorumlu Müdürü Barış Bilgin ve Muhabir Şenol Kirman, Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Aydın Acay’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Gazetecilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Acay, yaptığı açıklamada; “Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Yusuf Tekin'in değerli takdirleri ve tensipleriyle 05.09.2023 tarihinde Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlamaktan büyük bir onur duyuyorum. Serhat şehri Ardahan'ın sıcak topraklarında, bu güzel coğrafyada eğitim camiasına hizmet etme fırsatını elde etmek benim için büyük bir ayrıcalıktır. Kıymetli öğretmen arkadaşlarım, değerli eğitim yöneticilerimiz, eğitim kollarında hizmet eden sendikalarımız, tüm eğitim çalışanlarımız, toplum yararına hizmet eden sivil toplum örgütlerimiz, eğitime gönül vermiş ve vermeye devam edecek olan hayırseverlerimiz, velilerimiz, en değerli varlıklarımız olan sevgili öğrencilerimiz ve ilimizde görev yapan basın mensuplarımız ile işbirliği içinde olacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Valimizin liderliğinde, paydaş kurum ve kuruluşlarımızın destekleriyle bir araya gelerek, Ardahan'ın eğitim alanında daha da ileriye taşınması için el birliğiyle çalışacağız. Geçmişte Ardahan ilimize hizmet etmiş tüm Milli Eğitim Müdürlerimizi, özellikle Erhan Bulut Müdürümüzü saygı ve minnetle anarken, onların bıraktığı bayrağı daha da yükseklere taşıma gayreti içinde olacağımızdan emin olabilirsiniz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye yüzyılı hedeflerine ulaşma yolunda Sayın Bakanımızın ve Valimizin önderliğinde, her detayı titizlikle ele alarak, eğitimde daha büyük başarılar elde etmek için kararlılıkla ilerleyeceğiz. Birlikte daha aydınlık bir geleceğe doğru yürüme fırsatını heyecanla karşılıyor; tüm Ardahan halkına, eğitim camiamıza, öğrencilerimize ve paydaşlarımıza en içten selamlarımı iletiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun”. 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Ardahan Barosu’ndan TBB’ye ziyaret

2

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

3

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

4

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

5

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi