Gazeteci Kasım Tırpancı’nın acı günü

Yerel basının tanınan isimlerinden gazeteci Kasım Tırpancı kayınpederini kaybetti.

GÜNCEL 16.10.2023 11:24:00 0
Gazeteci Kasım Tırpancı’nın acı günü

Yerel basının tanınan isimlerinden gazeteci Kasım Tırpancı kayınpederini kaybetti. Uzun süre Ardahan Zirai Donatım kurumunda memur olarak görev yapan Gazeteci Kasım Tırpancı’nın kayınpederi Hayrettin Mingan rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu.

Hayrettin Mingan 92 yaşında yaşadığı evinde hayata gözlerini yumdu. Merhum Mingan 15 Ekim Pazar günü Atatürk Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

Kayınpederini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Gazeteci Kasım Tırpancı sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: 

“Kayınpederim Hayrettin Mingan’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

10 aydan beridir yakalandığı hastalık nedeniyle tedavi gören kayınpederim Hayrettin Mingan’ı ailece kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.  Uzun süre Ardahan Zirai Donatım kurumunda memur olarak görev yapan kayınpederim Hayrettin Mingan, 3 kız ve 4 erkek evlat babası olarak, memurluğun yanı sıra tarım ve hayvancılıkta yaparak, evlatlarını örnek bir baba fedakarlığı ile yetiştirmeyi başarması her türlü taktire değerdir. Üç yıl önce eşini kaybeden kayınpederim Hayrettin Mingan, kış mevsiminde İstanbul’da oğullarının yanında kalırken, yaz mevsiminde ise Kuşadası ilçesine gelerek, birlikte denize girmenin mutluluğunu yaşıyorduk. Hastalığının belirmesi ve İstanbul’da tedavisinin yapılmasını takiben Ardahan’daki evine gelmeyi tercih eden Hayrettin babamızın 92 yaşında vefat etmesi bütün sevenlerini derinden üzmüştür. Vasiyeti gereğince 15 Ekim 2023 günü ikindi namazını takiben Ardahan Atatürk mahallesi mezarlığında eşinin yanında defin edilen Hayrettin Mingan babamıza Allahtan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Bütün evlat ve sevenlerine baş sağlığı dilerim”.

Ardahan Medya Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet ailesine ve dostlarına, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti