FUTBOL TURNUVASI KIYASIYA MÜCADELELERE SAHNE OLUYOR

Ardahan’da “Zafer Kupası Futbol Turnuvası” çekişmeli karşılaşmalara sahne oluyor.

SPOR 16.08.2022 15:27:00 0
FUTBOL TURNUVASI KIYASIYA MÜCADELELERE SAHNE OLUYOR

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan’da “Zafer Kupası Futbol Turnuvası” çekişmeli karşılaşmalara sahne oluyor.

Ardahan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oluyor. Turnuvada takımlar 30 Ağustos Zafer Kupası’nı kaldırmak için kıyasıya mücadele ediyor.

Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvası (Zafer Kupası) organize edildi. 16 takımın katılım sağladığı turnuva 80. Yıl Şehir Stadyumunda devam ediyor.

ASKF Başkanı Özgür Hamza Küçük, müsabakaların çekişmeli ve centilmence geçtiğini belirterek, tüm takımlara başarılar diledi.

Halka açık sportif faaliyetlere önem verdiklerini belirten Küçük, "Tertip ettiğimiz turnuva ile amacımız gençleri spora yönlendirmek, sosyalleşmelerini sağlamak. Geçtiğimiz aylarda düzenlemiş olduğumuz penaltı turnuvasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında halka açık futbol turnuvası organize ettik. Turnuvaya 16 takım katılım sağladı. Her gün saat 18.30-20.00 saatlerinde 80. Yıl Şehir stadyumunda iki karşılaşma oynanıyor. Turnuva bir birinden çekişmeli heyecanı yüksek karşılaşmalara sahne oluyor. Halkımız da tribünlerde yerini alarak maçları yakından takip ediyor. Turnuva sonunda dereceye giren takımlarımıza 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ödülleri takdim edilecektir. Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak halka yönelik sportif faaliyetlere önem veriyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak