FARUK DEMİR: KAZANAN ARDAHAN OLMUŞTUR

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, tüm hemşehrilerine teşekkür ederek, "Kazanan Ardahan olmuştur" dedi.

SİYASET 1.04.2024 13:26:00 0
FARUK DEMİR: KAZANAN ARDAHAN OLMUŞTUR

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, tüm hemşehrilerine teşekkür ederek, "Kazanan Ardahan olmuştur" dedi. 

Ardahan’da 2024 yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre CHP'li Faruk Demir yeniden belediye başkanı oldu.

Ardahan’da 31 Mart seçimlerinden 50 sandıkta 15 bin 238 seçmenden 11 bin 845 kişi oy kullandı. Bunlardan 11 bin 205 oy geçerli sayıldı. Kent merkezinde yüzde 78 oranında katılım sağlandı.

Ardahan’da 31 Mart Mahalli İdareleri Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre sandıkların yüzde 100’ü açıldı. Açılan sandıklardan çıkan kesin olmayan sonuca göre CHP'li Faruk Demir 5 bin 49 oy ve yüzde 45,06 ile yeniden belediye başkanı seçildi. Demir, en yakın rakibi Cumhur İttifakı adayı Yunus Baydar’a 174 oy fark attı.

Belediye Başkanlığını yeniden kazanan Faruk Demir, sosyal medya hesabından Ardahan halkına teşekkür etti.

Başkan Demir yaptığı açıklamada, "Resmi olmayan sonuçlara göre aldığımız oylarla Ardahan halkına bizi ikinci baharı yaşattıkları için teşekkür ediyorum. İl genelinde toplamda 50 sandık kuruldu ve seçimlerimizi yaptık. Bizler ıslak imzalı tutanaklarımızı aldık ve kendi verilerimizle karşılaştırdığımızda tekrardan ikinci dönem Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağı Ardahan belediyesinde dalgalanacak. Ben tüm Ardahan'ın yine belediye başkanı olacağım. Bana ve partimize oy veren vermeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Benimle birlikte bu demokratik yarışta yarışan tüm belediye başkan adaylarımıza da teşekkür ediyorum. Kazanan Ardahan olmuştur.” ifadelerini kullandı.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!