Evliyaoğlu güven tazeledi

Ardahan kamuoyunun sonucunu merakla beklediği seçimlerden biri olan Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanlık seçiminde sürpriz olmadı ve mevcut başkan İlhan Evliyaoğlu ile yola devam kararı çıktı.

GÜNCEL 1.08.2021 16:36:12 0
Evliyaoğlu güven tazeledi

Ardahan kamuoyunun sonucunu merakla beklediği seçimlerden biri olan Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanlık seçiminde sürpriz olmadı ve mevcut başkan İlhan Evliyaoğlu ile yola devam kararı çıktı.

Çok sayıdaki delegenin çeşitli sebeplerden ötürü katılamadığı ve yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Ardahan ili Arı Yetiştiricileri Birliği 6. Olağan Genel Kurulu, koronavirüs tedbirleri kapsamında Halilefendi Sentetik Sahada gerçekleştirildi.

Arıcılar Birliği başkanlık görevini 3 dönem süresince başarıyla sürdüren İlhan Evliyaoğlu, Mehmet Özdemir ile yarıştı. 293 delegenin katıldığı ve geçerli sayılan 292 oydan 155´ini alarak 4´üncü defa başkan seçildi.

Evliyaoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Katılım gösteren tüm delegelere teşekkür ediyorum. Şimdi ye kadar önemli işler yaptık, bundan sonra da aynı şekilde geliştireceğimiz projelerle arıcılarımızın yanında olmaya devam edecek ve balımızın kalitesini daha da yükselteceğiz" ifadelerini kullandı.

Mehmet Özdemir ise "Mevcut başkan ve yeni yönetim kurulunu tebrik ediyorum" dedi.

Aldığı 137 oyun önemli olduğunu kaydeden Özdemir, "Arıcılar Birliği 6.Olağan Genel Kuruluna katılım gösteren tüm üyelerimize, şahsımı kurul başkanı olarak listemde ki arkadaşlarımı öneren ve destekleyen üyelerimize, seçilmemiz için bize oy veren üyelerimize, Ardahan Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerine, yerel basınımıza, siyasi parti temsilcilerine, halkımıza, kamu görevlilerine ve tüm Arıcılar Birliği Üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bütün derdimiz Ardahan´ımızda Kafkas arı ırkını korumak ve geliştirmek, arı ürünlerini Türkiye piyasasında ve uluslararası piyasalarda da tanıtmaktır. Arıcılıkla uğraşan bütün emekçi üyelerimizin emeğinin karşılığını alabilmesi Ardahan balını hak ettiği yerde olmasını sağlamak için bu yola çıktım. Bundan sonraki süreçte de seçilen başkan ve yönetim kuruluna başarılar dilerim. Ardahan´ımıza hayırlı olsun. Arıcılar birliğinin bir neferi olarak, Ardahan´da yaşayan bir yurttaş olarak arıcılıkla ilgili bütün bilgi birikimimi sunmaya üzerime, ne düşüyorsa yapmaya hazırım? diye konuştu.


1

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

2

Meyve ağaçları satışa çıktı

3

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

4

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

5

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor