Evlenecek olan çiftler, yükselen altın fiyatlarından dert yandı

Evlenecek olan çiftler, yükselen altın fiyatlarından dert yandı

GÜNCEL 22.06.2021 12:23:57 0
Evlenecek olan çiftler, yükselen altın fiyatlarından dert yandı

Bedrettin Şuay

Ardahan´da evlenecek olan çiftler, yükselen altın fiyatlarından dert yanarken, serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 502,20 lira olurken,  evlilik hazırlığı yapan çiftler kara kara düşünmeye başladı. Kuyumcular evliliği ertelemenin çözüm olmayacağını söylerken düğüne gidecekleri ise ayrı bir telaş sardı. Ardahan´da vatandaşlar, "Düğünlere hediye altın götüremediklerini belirterek Altının fiyatı şu dönemde çok arttı, çeyrek altın 814 lira. Artık eşin dostun düğününe sadece para götürebiliyoruz o da 50 ve100 TL´yi aşmıyor? dedi. Evlenecekler ise bu altın fiyatları ile ne yapacaklarını kara kara düşünüyor oldu.

Çeyrek altının 814 TL olması, düğün yapacak olan çiftleri düşündürürken Altın fiyatları da hızla yükselmeye devam ediyor. Ardahan´da evlenecek çiftler gram altına yöneldi. Kimi 10 bilezik alacakken bu sayıyı 3´e düşürdü kimisi de ?bu yıl da bekâr gezelim´ diyerek evlilik hayallerini erteledi.

Ardahan´da vatandaşlar, yakın akrabalarının dostlarının düğünlerine gidip para taktıklarını belirtirken kuyumcular ise altın fiyatına güven olmayacağını belirterek, evlenecek olan çiftler ?Düğünlerini ertelemesin diyor. ?Düğün alışverişlerinde vatandaşların bütçesi zorlanıyor. Eskiden 10 tane alınan bilezik şimdilerde 3´e düştü. Bu durum ise hem evlenecek olan çiftleri hem de düğüne davet edilen eş, dost ve akrabaları kara, kara düşündürüyor.


1

CHP’den alternatif 23 Nisan kutlaması

2

Ardahan'da 23 Nisan coşkusu

3

80 yaş ve üzeri vatandaşlara hizmet verecek Sağlıklı Yaşam Polikliniği açıldı

4

Başkan Demir’den 23 Nisan mesajı

5

ARDAHAN DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK