Evini silah atölyesine çevirmiş!

Ardahan´da jandarmanın operasyon düzenlediği ev silah atölyesi çıktı.

GÜNCEL 23.06.2021 17:46:04 0
Evini silah atölyesine çevirmiş!

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´da jandarmanın operasyon düzenlediği ev silah atölyesi çıktı. Operasyonda çok sayıda silah ve silah parçası ele geçirilirken 1 kişi hakkında soruşturma başaltıldı.

Ardahan´ın Posof ilçesinde silah tamir atölyesine çevrilen eve düzenlenen baskında çok sayıda silah ve silah parçaları bulundu.

Ardahan İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin istihbarı çalışmaları sonucunda; Posof Süngülü köyünde ikamet eden bir şahsın evini silah tamir atölyesi olarak kullandığı, arızalı silah tamiri yaptığı, kurusıkı tabancaların namlularında oynama yaparak bu silahları kuru sıkıdan bozma tabanca haline getirip sattığı yönünde bilgiler elde etti.

Jandarma ekipleri Süngülü köyünde ikamet eden şüpheli şahsın evine operasyon düzenleyerek yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız 9 mm. çapında tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 50 adet yabancı menşeli 9 mm. çapında dolu tabanca fişeği, 12 adet av tüfeği fişeği, 1 adet silah tamirinde kullanılan tezgah üstü matkap ve çok sayıda silah tamirinde kullanılan malzeme ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Cumhuriyet Savcısının talimatı ile yakalanan şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.


1

Damal mesire alanında temizlik çalışması

2

GSF resim bölümü öğrencisi Ozan Çimli ödül kazandı

3

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

4

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti

5

Ceren Abla Kreşinden 23 Nisan etkinliği