Espina Bayan Kuaförü yeni yerinde hizmete açıldı

Ardahan'’da Espina Bayan kuaförü yeni yerinde hizmete başladı

GÜNCEL 29.03.2024 10:53:00 0
Espina Bayan Kuaförü yeni yerinde hizmete açıldı

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan'ın sevilen kuaför salonu Espina, yeni mekânında hizmete açıldı. Açılış törenine, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İskende Alihanoğlu, AK Parti teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İşletme sahibi Ezgi Avşar, yapılan açılış töreninde katılımcılara duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Yeni mekânlarında hizmete başlamaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Avşar, "Ardahan'a hizmet etmekten ve bu güzel günümüzde sizleri ağırlamaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum. Yeni yerimizde siz değerli müşterilerimize daha kaliteli ve modern hizmet sunmak için buradayız" dedi.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, işletme sahibi Ezgi Avşar'a yeni iş yerinin hayırlı olmasını dileyerek, Ardahan'ın ekonomisine katkı sağlayacak girişimcilere her zaman destek olacaklarını belirtti.

ATSO Başkanı Çetin Demirci, ise Ardahan iş dünyasının bu tür girişimcilere ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, Espina Bayan Kuaförü 'nün yeni yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Açılış törenine katılan diğer davetliler de işletme sahibi Ezgi Avşar'a başarılar dileyerek, yeni mekânlarında bol kazançlar temennisinde bulundular.

Espina Bayan Kuaförü 'nün yeni yerinin hizmete açılması, Ardahanlılar tarafından büyük ilgi ve destekle karşılandı. Yenilenen ve modernize edilen mekânında müşterilere daha iyi hizmet sunmayı hedefleyen Espina, Ardahan'ın güzellik ve bakım sektöründeki önemli adreslerinden biri olmaya devam edecek.

 


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak