ESOB BAŞKANI ALİHANOĞLU’NDAN ORTAK HAREKET ÇAĞRISI

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İskender Alihanoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği seçimi için ortak akılla hareket ederek başkan ve yönetimin belirlenmesinden yana olduğunu söyledi.

GÜNCEL 29.03.2022 15:00:00 0
ESOB BAŞKANI ALİHANOĞLU’NDAN ORTAK HAREKET ÇAĞRISI

HABER: ŞENOL KİRMAN

Geçtiğimiz ay Dursun Akçam Kültür Evinde yapılan Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESOB) seçiminden başarıyla çıkan yeni başkan İskender Alihanoğlu'na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

26 Şubat 2022 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul ile Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Alihanoğlu ve yönetimi tebrik ziyaretleriyle yoğun günler geçirdi. Bu kapsamda Ardahan Medya Gazetesi Sorumlu Müdürü Barış Bilgin ve Muhabir Şenol Kirman Başkan Alihanoğlu ve yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimleri sonrası gözler Mayıs ayında yapılacak Birlik seçimine çevrildi.

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İskender Alihanoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği seçimi için ortak akılla hareket ederek başkan ve yönetimin belirlenmesinden yana olduğunu söyledi.

ESOB Başkanı İskender Alihanoğlu, Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanının Ardahan merkezden olması gerektiğine vurgu yaparak şunları söyledi, "Mayıs ayında yapılacak Odalar Birliği seçiminde Esnaf Odası Başkanı olarak uzlaşma içinde olacağız. Bütün odaların bağlı olduğu bu seçim bir çatı seçimidir. Yani şoförler odasını da esnaf odasını temsil eden 12 meslek dalının üst seçimidir. Odalar Birliği seçimi öncesi tüm oda başkanları ile bir araya gelip, ortak bir adayla uzlaşı içinde seçime gidilmesini düşünüyorum. Üç odadan oluşan karma bir liste ile tek bir adayla yapılmasından yanayım. Adayın kim olduğu çok önemli değil. 29 delegeden oy birliği ile yapacağımız aday ve yönetim kurulunu da karma bir şekilde oluşturulmasından yanayım. Diğer bir faktör ise Ardahan’da insanların oy verdiği beklentilerin olduğu merkezde Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Şoför ve Otomobilciler Odasının diğer delegelerimizle bir araya gelerek bu iki oda arasında bir tane başkan ve yönetim belirlenmesi. Üçüncü faktör ise, mevcut birliğimizin yönetimi ve odalarla bir araya gelip karma bir yönetim oluşturulması. Önemli olan Ardahan merkezde bir adayın olması. Esnafın beklentileri bu doğrultudadır. Esnaf ve iradenin istediği doğrultuda inşa etmek istiyoruz. Ancak bazı arkadaşlar faklı şeyler istiyorlar, bunlar doğru değil. Esnafımız ve şoförlerimiz her iki oda içinde başkan seçmiş. Diğer arkadaşlarımızda dikkate alarak ortak bir yönetimden yanayım. Benim bütün meselem Ardahan’a faydalı olmaktır” diye konuştu.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti