ESNAFTAN BAŞKAN ADAYLARINA 6 MADDE

Ardahan’da esnaf, sorunlarıyla ilgilenen ve sorunlarını çözen bir başkan istiyor.

GÜNCEL 13.09.2022 11:06:00 0
ESNAFTAN BAŞKAN ADAYLARINA 6 MADDE

Ekim ayında yapılması planlanan Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık seçimleri öncesi 5 aday sahaya inerken, ticaretle uğraşan eşraf kesimi ise, Ardahan’ın çıkarlarını ön planda tutacak, sorunları çözebilecek bir başkan istiyor.

 ATSO seçimi öncesi mevcut başkan Çetin Demirci yerel basınla bir araya gelerek yeniden aday olduğunu dile getirip, başkanlık sürecinde yaptıklarını anlattı.

Mevcut başkan dışında ATSO Başkanlığına talip olan Özmen Demir’de adaylığını açıklayıp zaman kaybetmeden esnaf ziyaretlerine başladığı görüldü.

Eski siyasetçi ve yıllardır Ardahan’da esnaflık yapan Suat Hancıoğlu ise sahaya inerek çalışmalara başladı.

Ardahan Belediye Encümenliğinden istifa ederek ekibiyle sahaya inen Ömer Yılmaz ise; genç iş insanlarını ve deneyimli esnafları bir arada tutarak hızlı yarışa girdiği gözlendi.

Adaylığını açıklamayan ama kendi ekibini kurarak ilçe ilçe gezmeye başlayan ve oy toplamaya devam eden Yılmaz Özer’in gizliden hareket ettiği gözlendi.

Ardahan Esnafı Adaylardan beklentisini sıralayıp kim yapabilecekse o gelsin diyor…

*Elini masaya vurup kendi çıkarından önce, Ardahan çıkarlarını ön planda tutacak bir başkan istiyoruz.

*Başta 2 sınır kapımız olmak üzere ilimizde faaliyet gösteren Ticaret erbaplarına, ithalat ve ihracat anlamında daha karlı bir kazanç elde etmeleri için ellerini taşın altına koyabilecek bir aday istiyoruz.

*En başta 3 yıllığına dahi olsa mazot ticaretinin komşu il statüsünde ilimize serbest bırakılmasını isteyecek ve izni alabilecek bir başkan istiyoruz.

*Çek ve senetlerimizin ne zorluklarla ödeyebildiğimizi bilen bir başkanı istiyoruz.

*Havaalanı ve Doğu Ekspres treninin Ardahan’a kadar gelmesi için sabah akşam uğraşacak başkan istiyoruz.

*Acilen Ardahan’a 4 tünelin yapımı için harekete geçilmesi gerektiğini mercilere her gün anlatarak ve diyaloğa geçerek baskı yapacak başkan istiyoruz.

Ardahan esnafı sadece yukarıda gördüğünüz 6 maddeyi kendine göre acil teşkil eden ve ilimizde ticaretin gelişimi öncelikleri sıraladılar.

Başkan adayları bunlardan her hangi birini yerine getiremeyecekse adaylıktan çekilmeleri ve yapabilecek kendine güvenen adayların çıkmalarını istiyoruz dediler.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu