Esnafta ‘Sezon sonu indirimi’ başladı

Mart ayının sonlarına geldiğimiz şu günlerde Ardahan’da esnaf yaz sezonu hazırlıklarına başladı

GÜNCEL 23.03.2022 15:03:00 0
Esnafta ‘Sezon sonu indirimi’ başladı

Haber: Bedrettin Şuay

Mart ayının sonlarına geldiğimiz şu günlerde esnafta yaz sezonu hazırlıkları başladı. Yaklaşan yaz aylarına girerken ellerindeki kışlık ürünleri bitirmek isteyen giyim esnafı, sezon sonu indirimlerini yaptı. Kışlık bayan ve erkek montlarında yüzde 30’a varan indirimler yapan esnaf, yaz sezonu ürünlerini getirmek için hazırlık yapıyor. Vatandaşın da işine yarayacak olan indirimler, gün geçtikçe esnaflar arasında yaygınlaşıyor.

Ardahan’da MODAMİA giyim sektöründe hizmet veren Doğanay Bazkurt, kışlık ürünleri bitirmek için sezon sonu indirimi yaptıklarını belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da kış sezonunu bitirmeye çalışıyoruz. Kışlık ürünlerin elimizde kalmaması için indirime gidiyoruz. Ürünlerde indirim yapıp elimizdeki ürünleri bitirmeye çalışıyoruz dedi.

Bozkurt, indirim yaptığımız ürünlerin vatandaşa da faydası oluyor. Kâr oranımızı düşürüyoruz. Kışlık bay, bayan montlarında yaklaşık yüzde 30’a kadar indirim yaptık. Sezon sonunda para kazanmak amacıyla değil eldeki ürünü bitirmeye yönelik hareket ediyoruz. İndirim miktarı en yüksek mont grubunda oluyor. Önümüzdeki kış yeni sezon ürünlerini satabilmek için bu yıl elimizde olan kışlık giysileri de uygun fiyata satmayı deniyoruz dedi.


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi