Esnafa siftah parası dağıttılar

Yeniden Refah Partisi Ardahan Gençlik Kolları Başkanlığı esnafa siftah parası dağıttı

16.03.2020 13:15:59 0
Esnafa siftah parası dağıttılar

ŞENOL KİRMAN

Yeniden Refah Partisi Ardahan Gençlik Kolları Başkanlığı esnafa siftah parası dağıttı

Yeniden Refah Partisi Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Mert Çoban Başkanlığında, esnaflara üzerinde sembolik olarak bir lira bulunan zarfları dağıttılar.

Çalışmayla ilgili bilgi veren Yeniden Refah Partisi Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Mert Çoban; ?Esnafımızın ilk siftahı, ilk bereketi bizden olsun diyerek yola çıktık. Gün içinde hiç siftah yapmayan Ardahan esnafını düşünerek bir farkındalık oluşturmak istedik? dedi.

İl Başkanı Caner Çoban ise, ?Rahmetli hocamız Necmettin Erbakan in dediği gibi "Bir çiçekle bahar olmaz, ama her bahar bir çiçek ile başlar" bizde baharın müjdeleyicisi yağmurun topraklarımızla buluştuğu ilk gün 350 esnafımıza siftah zarfı bırakıp kötü giden ekonominin düzelmesi için Erbakan li yıllara dönülmesi adına bir çalışma düzenledik. Öncelikle İl Gençlik Kollarımıza ve bu projede maddi manevi destekte bulunup sahada bizimle çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Buradan Ardahan esnaflarına tekrardan hayırlı işler diler bol bereketli kazançlar dilerim? dedi.

İŞTE O MEKTUP!

Yeniden Refah Partisi Ardahan Teşkilatı tarafından, üzerinde partinin amblemi, İl Başkanlığı başlığı ve 1 TL yapıştırılmış olan ve esnafların kapılarına bırakılan mektuplarda şu ifadeler yer aldı: ?Siftah bizden, bereketi Yüce Mevla´dan olsun. Bugün siftahınızı bizden yapın istedik. Tüm esnafımıza hayırlı işler, bol kazançlar dileriz.?


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler