Esnaf Odası Başkanı Alihanoğlu, seçilmişleri tebrik etti

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İskender Alihanoğlu, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, seçilmişleri tebrik etti.

GÜNCEL 3.04.2024 12:45:00 0
Esnaf Odası Başkanı Alihanoğlu, seçilmişleri tebrik etti

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İskender Alihanoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin tamamlanmasıyla açıklamada bulundu.

Başkan Alihanoğlu, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, seçilmişleri tebrik etti.

31 Mart seçimlerinin kazananı halktır diyen Başkan Alihanoğlu şunları söyledi; “’31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini demokratik bir olgunlukla, sağlıklı bir şekilde tamamladık. Seçim sonuçlarının ülkemize ve Ardahan’ımıza hayırlı olsun. İlimizde seçilen başta belediye başkanları olmak üzere, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle ve köy muhtarlarını tebrik ediyor başarılar diliyorum. Kazanan halktır, halkın iradesidir, esnaftır, sanatkardır, emeklidir, çiftçidir, köylüdür. Bunun kaybedeni yoktur. Halkın iradesi çok önemlidir buda sandığa yansımıştır. Milletimiz gerek hükümetimize gerek ana muhalefete mesaj vermiştir. Halkın iradesine saygı duymalıyız. Yeni bir dönem inşallah memleketimize iyi bir netice verecektir. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı