ESNAF İLGİ GÖSTERMEDİ, SALONA ÖĞRENCİLER DOLDURULDU

“Ardahan Sınır Ticaret Merkezi ile Yurtdışı Ticaret Köprüsü Oluyor” eğitim faaliyetine Ardahan esnafının yerine öğrencilerin salonu doldurması gözlerden kaçmadı.

GÜNCEL 25.03.2022 16:58:00 0
ESNAF İLGİ GÖSTERMEDİ, SALONA ÖĞRENCİLER DOLDURULDU

Ardahan Üniversitesi Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi tarafından SERKA işbirliği ile düzenlenen “Ardahan Sınır Ticaret Merkezi ile Yurtdışı Ticaret Köprüsü Oluyor” konulu eğitim seminerine Ardahanlı esnaf ve firma sahipleri ilgi göstermedi. ATSO Konferans Salonunda düzenlenen eğitim faaliyetine Ardahan esnafının yerine öğrencilerin salonu doldurması gözlerden kaçmadı.

Kentin bilim yuvası olması gerekirken, siyasi parti temsilcileri ve basın mensupları ile kavgalarıyla gündeme gelen ARÜ nihayet üniversitenin çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Ardahan Üniversitesi Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi tarafından SERKA işbirliği ile “Ardahan Sınır Ticaret Merkezi ile Yurtdışı Ticaret Köprüsü Oluyor” konulu ücretsiz eğitim faaliyeti düzenlendi.

ESNAF VE FİRMA SAHİPLERİ İLGİ GÖSTERMEDİ, SALONA ÖĞRENCİLER DOLDURULDU

ATSO Konferans Salonunda düzenlenen eğitim faaliyetine; Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, SERKA Genel Sekteri Nurullah Karaca, ATSO Başkanı Çetin Demirci, Ardahan Ticaret İl Müdürü Tülay Şenel, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Aslan ve Uzmanlar Öğr. Gör. Melike Yıldız, Öğr. Gör. Hayri Öcal katılım sağlarken, Ardahan esnafı ve firma sahiplerinin yerine öğrencilerin salonu doldurması gözlerden kaçmadı.


1

Milli sporcu Avrupa’da madalya peşinde

2

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Evliyaoğlu: Arıcılık Çalıştayı’ndan dışlandık

3

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

4

Meyve ağaçları satışa çıktı

5

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması