ESNAF ODASI ESNAFIN YANINDA

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı esnafların işyerleri dezenfekte edilerek, tedbir alındı.

14.05.2020 12:53:04 0
ESNAF ODASI ESNAFIN YANINDA

ŞENOL KİRMAN

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı esnafların işyerleri dezenfekte edilerek, tedbir alındı.

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa hizmet sunmaya devam ediyor.

Salgın sürecinde esnafa maske dağıtımı gerçekleştiren Esnaf Odası, bu kez de sanayide faaliyet gösteren 130 işyerini dezenfekte etti.

Dezenfekte çalışmalarını takip eden Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Morkoç, sanayide faaliyet gösteren 130 esnaf ve sanatkarın işyerini dezenfekte ederek, vatandaşa daha sağlıklı ortamda hizmet edilmesini amaçladıklarını belirtti.

Esnaflara bilgilendirmede bulunduklarını belirten Başkan Morkoç, ?Malum tüm dünyayla birlikte ülkemizde kötü bir dönemden geçiyor. Çin´de ortaya çıkan ve ülkemize kadar gelen koronavirüs salgınıyla mücadele halindeyiz. Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak ilimiz sanayisinde ki tüm esnafımıza ulaşıp dezenfekte çalışması yapmayı amaçladık. İşyerlerini dezenfekte ettirmek isteyen esnafımız odamızı arayarak talep edebilirler. Ücretsiz bir şekilde dezenfekte işlemi yapmaktayız. Bu vesileyle esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Halini, hatırını sorarak, salgınla ilgili alınması gereken önlemler hakkında bilgi veriyoruz. İnşallah bu salgından en kısa zamanda kurtulur ve eski sosyal yaşantımıza geri döneriz? ifadelerine yer verdi.

İşyerleri dezenfekte edilen esnaflar da, Başkan Morkoç´a duyarlığından dolayı teşekkür etti.


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı