ESKİŞEHİR’DE ARDAHAN RÜZGÂRI ESTİ

Eskişehir’de düzenlenen Şener Arslan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde Ardahanlı sporcular takım halinde 9 madalya kazandı.

SPOR 25.03.2022 14:46:00 0
ESKİŞEHİR’DE ARDAHAN RÜZGÂRI ESTİ

HABER: ŞENOL KİRMAN

Eskişehir’de düzenlenen Şener Arslan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde Ardahanlı sporcular takım halinde 9 madalya kazandı.

Ardahanlı sporcular göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Eskişehir’de düzenlenen Şener Arslan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde Ardahan Gençlik Kulübü adına yarışan sporcular büyük başarı elde etti.

Ardahan Gençlik Kulübü Bilek Güreşi takımı şampiyonada kadınlarda 1’i altın 1 gümüş 1 bronz madalya olmak üzere toplamda 3 madalya alırken, erkekler ise 2 altın, 2 gümüş 2 bronz madalya kazandı.

Büyükler 80 Kg’da sağ-sol kolda Emrah Okcu Türkiye 1’incisi ile Altın Madalya, kız yıldızlarda 15 yaş altı sağ kolda 40 Kg’da Güldeniz Yıldız Türkiye 1’incisi ile Altın Madalya, 15 yaş altı 70 Kg’da sağ-sol kolda Orkun Çoban Türkiye 2’incisi ile Gümüş Madalya, 15 yaş altı 65 Kg’da sağ-sol kolda Arda Yıldız Türkiye 3’üncüsü ile Bronz Madalya, Gençler Ağır siklet sağ kolda Aybüke Yıldız Türkiye 2’incisi Gümüş Madalya, profesyoneller Ağır siklette Aybüke Yıldız Türkiye 3’üncüsü olarak Bronz Madalya kazandı.

Ardahan eski Milletvekili Saffet Kaya, Ardahanlı hemşerimiz Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun ve Ardahan Konfederasyonu (ARDAKON) Genel Başkanı Sami Atıcı şampiyonada Ardahanlı sporcularla yakından ilgilenerek desteklerini esirgemediler.

Kız yıldızlarda 15 yaş altı sağ kolda 40 Kg’da Güldeniz Yıldız Türkiye 1’incisi ile Altın Madalya kazanan Güldeniz Yıldız’a madalyası Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun tarından takdim edilirken, Büyükler 80 Kg’da sağ-sol kolda Türkiye 1’incisi olarak 2 Altın Madalya kazanan Emrah Okcu’ya madalyası ise ARDAKON Genel Başkanı Sami Atıcı tarafından verildi.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı