ERKAN GÖK, İNÖNÜ MAHALLESİ MUHTARLIK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2024 yerel seçimlerine az bir zaman kala İnönü Mahallesi muhtarlığı için genç bir isim Erkan Gök adaylığını açıkladı.

GÜNCEL 5.12.2023 13:13:00 0
ERKAN GÖK, İNÖNÜ MAHALLESİ MUHTARLIK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2024 yerel seçimlerine az bir zaman kala İnönü Mahallesi muhtarlığı için genç bir isim Erkan Gök adaylığını açıkladı.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek seçimlerde mahalle muhtarlıkları için isimler netlik kazanmaya başladı. Ardahan’ın tanınan ve sevilen simalarından İnönü Mahallesi esnaflarından Gök büfe işletmecisi 38 yaşında ki Erkan Gök, yerel seçimlerde İnönü Mahallesinden muhtar adaylığını açıkladı.

Erkan Gök, İnönü Mahallesi’nin sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini çok iyi bildiğini, bu doğrultuda göreve hazır olduklarını belirterek, seçmenlerden destek talep etti.

Mahalleye hizmetlerin en iyisini sunmak için aday olduğunu açıklayan Erkan Gök şunları söyledi; “İkamet ettiğim, gönül verdiğim İnönü Mahallemize daha iyi hizmet edebilmek adına muhtar adaylığımı açıklıyorum. İnşallah çıktığımız bu yolda halkımız takdir eder ve bizlere mührü vermeyi layık görürse; kimseyi birbirinden ayırt etmeden, çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağımı, en iyi şekilde ve herkesin faydalanacağı bir muhtarlık dönemini hep beraber yaşayacağımızı umut ediyorum. Mahallemizin tüm sorunlarını ve çözüm için yapılması gerekenleri çok iyi bilmekteyim. Sadece bilgi yeterli değil tabi ki bunun için bir irademiz ve enerjimiz de var. Görevim siz değerli halkıma yakışan hizmeti getirmek olacak. Mahallemize genç eli değsin, her köşede fark edilsin istiyorum. Şimdiden şahsım adına mahalle halkımdan, eş, dost ve akrabalarımızdan destek bekliyorum. Mahallemiz adına bu seçimin de hayırlara vesile olmasını dilerim”" dedi. 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak