Erdem: "Çıldır ülkenin bekasına sahip çıktı"

Erdem: "Çıldır ülkenin bekasına sahip çıktı"

SİYASET 29.06.2018 22:28:20 0
Erdem:

         AK Parti Çıldır Gençlik Kolları Başkanı Volkan Erdem, 24 haziran seçimleri ardından açıklama yaparak partililerine Çıldır halkına teşekkür etti. 
"Serhat ilçemizin kahraman insanları tarihi 24 Haziran seçimlerinde ülkesinin ve milletinin bekasına sahip çıkmıştır" diyen Erdem, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: 
         "Çıldırlı hemşehrilerimiz ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı her zaman uyanık olmuş gaflete, delalete kapılmamış ve fitne fesada hiçbir zaman fırsat vermemiştir. 15 Temmuz hain kalkışma da, Zeytin dalı operasyonlarında Şehit vermemize rağmen hemşehrilerim vakur bir duruş sergileyerek tüm Türkiye´ye örnek olmuştur. Aynı örneği 24 Haziran seçimlerinde de sergileyerek, Ülkemizi Dünya ülkesi yapan, bütün dünyada ki mazlumların yanında olup destek olan Dünya liderimize sahip çıkmış, ülkesinin bölünmez bütünlüğü için dik duruş sergilemiştir. Bu vesile ile 24 Haziran seçimleri boyunca desteklerini esirgemeyen başta ilçe başkanım Ahmet Rıfat Vural´a bütün hemşehrilerim olmak üzere, Ak Parti ilçe teşkilatına ve yönetim kurulu üyelerimize Belediye başkanımıza il genel meclis üyemize AK Parti İlçe Kadın kolları ve Gençlik kolları üyelerimize teşekkür ederim. 24 Haziran seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, ilimize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni eder Türkiye Cumhuriyetinin ilk Devlet Başkanı olarak seçilen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve tüm dava arkadaşlarına büyük ve güçlü Türkiye hedefiyle millete hizmet için çıktıkları bu kutlu yolda başarılar dilerim.? 


1

AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ersin Uymaz: “Bütün vaatlerin takipçisi olacağız”

2

Belediye Meclis Üyesi Fırat Avşar: Görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım

3

Ardahan Kent Konseyi’nden Deniz Yılmaz’a vefa

4

Bakan Tekin’ den Sevgi Atalay’a plaket

5

Yükümlülere Kişiler arası ilişkiler eğitimi erildi