ERDAL BAKİ NALBANT, GENİŞ KATILIMLA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Başarılı bürokrat Erdal Baki Nalbant, geniş bir katılımla Ardahan Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

SİYASET 23.11.2023 15:34:00 0
ERDAL BAKİ NALBANT, GENİŞ KATILIMLA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Başarılı bürokrat Erdal Baki Nalbant, geniş bir katılımla Ardahan Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Ardahan’da Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak uzun süre görev yapan ve görev süresince de halkın takdirini kazanan, Gümüşhane’de Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görev yapan ve Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personel denetim biriminde araştırmacı olarak görev alan başarılı bürokrat Erdal Baki Nalbant, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Ardahan Belediye Başkanı aday adaylığını resmen açıkladı. 

Ardahan’da iş dünyasının her kesiminden ve halkın desteğini arkasına alan Erdal Baki Nalbant, İl başkanlığında kalabalık bir katılım ile Belediye Başkan Aday adaylığına başvurusunu yaptı.

Nalbant, başvuru evraklarını AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz’a teslim etti.

Başvurunun ardından il başkanlığı toplantı salonunda açıklamalarda bulunan Erdal Baki Nalbant, “Ardahan’ımızın geleceğine katkıda bulunma arzusuyla, sizlerden aldığım cesaret ve destekle belediye başkanlığına Adalet ve Kalkınma Partimizden aday adaylığımı resmen açıklıyorum. Ardahan’ımızı daha yaşanabilir, daha kalkınmış bir yer haline getirmek için yola çıktım. Siz Ardahanlı hemşehrilerim ve AK partimizin iktidar gücüyle bunu başaracağımıza inanıyorum. Partimizin sağlam temelleri ve oluşturacağımız güçlü ekibimizle birlikte, ortak hedefimiz Ardahan’ımızı daha ileriye taşımak. Serhat ilimiz Ardahan'a daha fazla belediyecilik hizmeti getirmek için yola çıktık” dedi.

Ekonomik anlamda güçlü ve turizmde öne çıkan bir Ardahan hedefiyle yola çıktığını aktaran Nalbant şöyle devam etti; Bizim için belediyecilik sadece bir görev değil, aynı zamanda bir sorumluluktur. Daha yaşanabilir, daha güzel bir Ardahan hayal ediyoruz. Bu hayali gerçeğe dönüştürmek, hep birlikte el birliğiyle mümkün olacak. Hayalimiz, sadece daha yaşanabilir bir Ardahan değil, aynı zamanda ekonomik anlamda güçlü ve turizmde öne çıkan bir Ardahan. Bu hedefi gerçekleştirmek için sizlerle birlikte çalışmak, projelerimizi şekillendirmek ve Ardahan’ımızı daha da ileriye taşımak istiyorum. Belediyecilik hizmetleri, sadece Ardahan yönetimini değil, aynı zamanda Ardahan’da yaşayan vatandaşımızın günlük yaşamını etkiler. Temiz sokaklar, yeşil alanlar, ulaşım kolaylığı, sosyal etkinlikler; hepsi Ardahan’ımızın kalitesini belirleyen faktörlerdir. Eğer sizlerin desteğini alırsam, Ardahan’ımızı daha yeşil ve daha temiz bir yer haline getirmek için çalışacağım. Ancak bu yolculukta sizin de fikirlerinize ihtiyacım var. Sizlerin talepleri, beklentileri ve önerileri, benim için yol haritamızın temelini oluşturacak.

Sizleri dinlemek, ihtiyaçlarınıza uygun çözümler üretmek amacıyla buradayım. Bunu da idarecilikte edinmiş olduğum deneyim ve kazanımlarla size en üst seviyede yansıtacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Ardahan’ımızın potansiyelini birlikte keşfetmek ve bu potansiyeli en üst düzeye çıkarmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ardahan’ımızı daha yaşanabilir, daha kalkınmış bir yer haline getirmek için yola çıktım. Sizlerin ve AK partimizin iktidar gücüyle bunu başaracağımıza inanıyorum. Partimizin sağlam temelleri ve oluşturacağımız güçlü ekibimizle birlikte, ortak hedefimiz Ardahan’ımızı daha ileriye taşımak. Umuyorum ki, bu seçim sürecinde birlikte çalışarak, Ardahan’ımızı daha güzel bir geleceğe taşıyabiliriz. Sizlerin desteğiyle, Ardahan’ımızı birlikte yönetmek ve daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için buradayım. Güveninize layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan şüpheniz olmasın.

Hep birlikte, Adalet ve Kalkınma Partimizin güçlü iktidarı altında, Ardahan'ımız için önemli hizmetleri hayata geçireceğiz. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, sayın vekilimiz Kaan Koç ile birlikte, ve parti teşkilatımız ile Serhat ilimiz Ardahan'a daha fazla belediyecilik hizmeti getirmek için yola çıkıyoruz. Ardahanlı hemşehrilerim, bu yolda sizlerin destekleriyle daha büyük başarılara ulaşacağımıza inanıyorum. Birlikte el ele, daha güçlü, daha refah bir Ardahan için çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerle birlikte, geleceğe umutla bakmak ve Ardahan'ı daha aydınlık yarınlara taşımak için buradayım. İnancınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. Ak partimizden aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diye konuştu. 

ERDAL BAKİ NALBANT KİMDİR?

Erdal Baki Nalbant, 1971 yılında Ardahan'da doğdu. İlk öğretimini Ardahan 23 Şubat İlköğretim Okulu'nda tamamladı ve orta ile lise öğrenimini Ardahan İmam Hatip Lisesi'nde sürdürdü. Ardahan İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamlayarak Ardahan İl Müftülüğü'nde memuriyet hayatına başladı.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü'ne bağlı Ardahan Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak uzun bir süre görev aldıktan sonra, Denizli Döner Sermaye İşletme Müdürü olarak görevine devam etti. Ardından, Gümüşhane Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görev yaptıktan sonra, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Ankara İl Müdürlüğü'nde personel ve denetim biriminde il müdür yardımcılığı görevini üstlendi.

Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personel denetim biriminde araştırmacı olarak görev aldı. Bunun yanı sıra çeşitli bakanlık görevleri gereği il dışı görevlerde bulundu. Sosyal Hizmetler alanında çok sayıda eğitim sertifikaları ve başarı ödülleri almıştır. Son olarak bu görevden ayrılarak Ardahan Belediye Başkan Aday adaylığına müracaat etti. Erdal Baki Nalbant, bir öğretmen, iki mühendis, ve bir, öğrenciliği devam eden dört çocuk babasıdır. Ailesinin büyük bir kısmı Ardahan ilinde ikamet etmekte olup, yatırım yapan ve çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren aile şirketi bulunmaktadır.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak