ERDAL BAKİ NALBANT EN GÜÇLÜ İSİM OLARAK ÖNE ÇIKTI!

AK Parti Ardahan Belediye Başkan aday adayı Erdal Baki Nalbant’ın ismi belediye başkan adaylığı noktasında güçlü bir şekilde dillendirilen isimler arasında yer alıyor.

5.12.2023 16:34:00 0
ERDAL BAKİ NALBANT EN GÜÇLÜ İSİM OLARAK ÖNE ÇIKTI!

AK Parti Ardahan Belediye Başkan aday adayı Erdal Baki Nalbant’ın ismi belediye başkan adaylığı noktasında güçlü bir şekilde dillendirilen isimler arasında yer alıyor. Adaylık şansı en artan ismin Erdal Baki Nalbant olduğu belirtiliyor.

AK Parti'de belediye başkanlığı için aday adaylığı başvuruları sona erdi. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde teşkilatlar illerde en doğru adayı belirlemek için yoğun mesai yapıyor.

Başvuruların tamamlanmasının ardından 26 Kasım'da temayül yoklaması yapıldı. Teşkilat temayül yoklamasını tamamlayan AK Parti, olası belediye başkan adayları için anket çalışması gerçekleştirdi. Anket sonuçları aday belirleme sürecinde tıpkı temayül yoklaması gibi önemli bir ölçüt olacak. Yerel yönetimler başkanlığı illerde teşkilatların hazırladığı gözlem raporlarını da değerlendirmeye alıyor. Geçmiş seçimlerde alınan oy oranları da mercek altında. Oyların dağılımına göre bölgelerde farklı kampanyalar yürütülecek. İl başkanları, il yönetim kurulları ve milletvekillerinin de doğru aday için fikri alınacak. 

Ardahan’da gündem yerel seçimlere kitlenmiş durumda. Sosyal medya mecraları başta olmak üzere her yerde aday adayları konuşulmaya başlandı. 

Adayların arasında ismi ön plana çıkan adından sıkça söz ettiren sevilen başarılı bürokrat Erdal Baki Nalbant, Kulislerde bir süredir AK Parti’ye Ardahan Belediyesi’ni kazandıracak isimler arasında dillendirilen isim oldu. 

Ardahan’da Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak uzun süre görev yapan ve görev süresince de halkın takdirini kazanan, Gümüşhane’de Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görev yapan ve Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personel denetim biriminde araştırmacı olarak görev alan başarılı bürokrat Erdal Baki Nalbant,  31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Ardahan Belediye Başkanı aday adaylığını resmen açıklamasının ardından Ardahan’a hizmet için ilk adımı atmış oldu.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak