Ercan Demirbaş’ın aday adaylığı karşılık buldu

Ercan Demirbaş, Cumhuriyet Halk Partisinden İl Genel Meclis Üyeliği için aday adayı oldu.

SİYASET 28.11.2023 12:39:00 0
Ercan Demirbaş’ın aday adaylığı karşılık buldu

Ercan Demirbaş, Cumhuriyet Halk Partisinden İl Genel Meclis Üyeliği için aday adayı oldu. 

Ercan Demirbaş, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde CHP’den Ardahan İl Genel Meclisi üyeliğine aday adaylığı başvuru dilekçesini Merkez İlçe Başkanı Kadir Sinan Onay’a teslim etti.

2019 mahalli seçimlerde partisine önemli ölçüde katkı sunan, alçak gönüllülüğü ve halkçı tavırlar sergileyen Ercan Demirbaş’ın başvurusu kamuoyunda büyük beklenti ile karşılık buldu.

Önceki dönemde CHP Ardahan Merkez İlçe Başkan yardımcılığı yapan Demirbaş, adaylığını açıkladıktan sonra kamuoyunda kendisine karşı oluşan teveccüh, güçlü bir aday adayı olduğunu da ortaya koymuş oldu.

Demirbaş, yaptığı açıklamada, “Çıktığımız bu yolda halkımızın en iyi hizmete kavuşması için elimizden geleni yapmaya hazırız. Cumhuriyet Halk Partimizi daha ileri noktalara taşımak için durmadan, yorulmadan çok çalışacağız. Şahsımıza ve partimize güveniyoruz. Büyük projeler ile tüm köylere hizmet açısını genişleteceğiz. İl Genel Meclis üyelerinin belirlenmesinde parti içi demokrasinin göstergesi olarak üyelerle ön seçim yapılması uygun olacaktır. Bu konuda Milletvekilimiz Özgür Erdem İncesu’dan da destek bekliyorum” dedi. 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak