Ensar ÖĞÜT`ün, Özgür İnek, Zeki İnsan Formülü ile CHP de Yeşeren İktidar Umutları

Göle AK Parti ilçe yönetiminde Basın işlerinden sorumlu olan İbrahim Budak,CHP Milletvekili Ensar Öğüt`ün Ardahan`da yapılan her şeye sahip çıkmasını eleştiren bir yazı kaleme almış,çok ilginç noktalara temas eden o yazıyı yayınlıyoruz,Ayrıca CHP` nin Ant

SİYASET 10.02.2015 09:24:32 0
Ensar ÖĞÜT`ün, Özgür İnek, Zeki İnsan Formülü ile CHP de Yeşeren İktidar Umutları

Elinizdeki sihirli değneğin adı nedir söyleyin bizde bilelim sayın Öğüt 


imkanın sınırlarını zorda bırakan deha olmuşsunuz !

 

O değnek nasıl bir değnek ki tezeği meclis kürsüsüne götürdünüz bir de bakmışsınız ki Ardahan doğal gaza kavuşmuş;

 

Üniversite kurulmuş Ardahan Çıldır`a Aktaş sınır kapısı açılmış,

 

Yalnızçam kayak tesisi kurulmuş ve buna benzer bir çok yatırımı saymaya gerek yok.

 

Siz çıkıp demişsiniz ki yapılan hizmetlerin tamamı benim katkılarımla olmuş sizde nasıl bir kudret var ki iktidara bunları siz yaptıra bilesiniz ve halkın bunları nasıl kabulleneceğini bekliyorsunuz. Neyse sözü özünde bırakalım elinizdeki sihirli değneğin adı neyse söyleyin bizde de bilelim Hz.Musa nın asası gibi bir şey mi !!!

.

Birde ineklere makarna yedirmek gibi gayretiniz vardı hatırlarsanız zekice bir işe imza atmıştınız atmıştınız ama aklınıza inekler makarna yer mi ? bu sorusu takılmış mıydı acaba memleketin suyu var kura nehri var. 12 yıldır vekilim ama neden Ardahan da devlet su işleri yok neden bu memlekete sulama barajları yapılmaz aklının ucundan dahi geçmemişti. Çareyi meclise balya samanından bir tutam saman götürmek gelmişti de bunlar aklınıza gelmemişti. Birilerinin aklına gelmiş olmalı ki devlet su işleri kuruldu Ardahan da Ardahan`a Durançan Sulama Barajından başlandı işe.

.

Bu kadarına da pes değip kapağı yapıştırmak geldi aklıma: bir açıklamanızda da ``Özgür hayvan zeki insan``formülü vardı akıllara durgunluk veren şöyleydi oda;

.

Mera hayvanı özgür olur özgür hayvan etinde omega 3 var bu bakımından zengindir. besihane de yetişen hayvan hapistir ve streslidir. dolayısı ile özgür hayvan zeki insan nı formüle etmiştiniz.Türkiye`ye damga vuran Özgür hayvan zeki insan çağın formülü olmaya aday formülünüzle CHP` yi iktidara taşıyacağınızı söylemiştiniz ve bir iktidar umudu yeşermişti sanırım buda Nasrettin hocanın ölme eşeğim ölme yaz gelir yonca yersin fıkrasına benzeyen bir umuttu sadece. Sanırım bu kadar zeki ve ileri görüşlü olmanızı meralarda dolaşan özgür hayvanların o mega 3 bakımından zengin olan etine borçluyuz sanırım.

 

Birde şu soruyu sormadan geçemiyeceğim. Memleketin aykırılarından birinin bu Milletin % 60 aptaldır mecsupluğundan mı faydalandınız mı bilemem. Peki bugüne kadar gerek Türkiye de gerek ise Ardahan da size iktidar yüzü göstermeyen halkın aklı yok mu? zeki değil mi ? zeki olmadığı iddası ile insanları aptallıkla itam etmiş olmuyor musunuz? bunu idrak edemeyen akılı merada dolaşan özgür hayvan zeki insan formülüne mi borçluyuz? yani.

.

Size bir tavsiyem tekrar kamu oyu önüne çıkıp aklıyla zekasıyla alay ettiğiniz insanlardan özür dilemelisiniz. Halkın buna ihtiyacı yok zeka yoksunu da değildir.Milleti zeka testinden geçirmek gibi hakka da sahip değilsiniz. .

 

Özgür hayvan ın omega etinden bahsettiğimiz arkadaşlarınıza yedirmenizi rica ederiz. Yesin ki bir daha gülünç durumlara düşmesin kendini başkan seçme ihtimali olan kendi oyunu kendisi için kullanabilsin hiç olmazsa bundan sonra böyle sorunlar yaşamasın saygılarımla

 

İbrahim  Budak-GÖLEDEN.GEN.TR


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak