EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ´NDEN ANLAMLI DESTEK

Kardelenler plastik kapak topluyor engelleri aşıyor

18.06.2019 16:33:32 0
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ´NDEN ANLAMLI DESTEK

Ardahan Emniyet Müdürlüğü´nden ?Kardelenler Plastik Kapak Topluyor Engelleri Aşıyor? isimli projeye destek.

Ardahan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü Ekipleri yaşamlarını yeti kaybı ile sürdüren vatandaşları hatırlamak ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak için Kardelen Anaokulu Müdürlüğü´nün başlatmış olduğu ?Kardelenler Plastik Kapak Topluyor Engelleri Aşıyor? isimli projeye destek olmak amacı ileEmniyet Müdürlüğünde toplanan plastik kapakları okul yönetimine teslim etti.

Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü Ekiplerince yapılan açıklamada, ?Birlikte yaşama kültürünün bir gereği olarak hasta, yaşlı veya yeti kaybı olan vatandaşlarımızı unutmamalı ve onlara yaşamımızda yer vermeliyiz. Toplumsal mutluluk, bireylerin mutluluğundan, bu da başkalarının acısını ve eksikliğini paylaşmaktan geçer.

Bazen sadece durumun farkında olmak bile ciddi bir mesafe kat etmek anlamına gelecektir. Unutmamak gerekir ki yeti kaybı olan vatandaşlarımız toplum üzerinde bir yük değil tam tersine yardımlaşmanın tesisi için fırsat kapısıdır. Onlara yardım etmek çok zor değil, bazen yeti kaybı olan vatandaşlarımız için bir kapak bile yeterlidir? ifadelerine yer verildi. Haber: Şenol Kirman


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı