Emekli olan Serpil Us’a veda töreni

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odasında emekli olan Oda Genel Sekreteri Serpil Us’a veda töreni düzenlendi.

GÜNCEL 15.06.2023 15:13:00 0
Emekli olan Serpil Us’a veda töreni

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odasında 25 yıl hizmet vererek EYT kapsamında emekliye ayrılan Oda Genel Sekreteri Serpil Us onuruna veda yemeği düzenlendi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İskender Alihanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen veda yemeğine Halk Bankası Müdürü Sedat Yıldırım, oda çalışanları ve Serpil Us’un ailesi katıldı. Yemek programının ardından oda hizmet binasında Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İskender Alihanoğlu tarafından Serpil Us’a hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.

Serpil Us’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Alihanoğlu, “25 yıl odamıza hizmet veren genel sekreterimiz Serpil Us EYT’den yararlanarak emekli olmaya hak kazandı. Emekli olunca kıdem tazminatını ödemek bizlere nasip oldu. Ancak odamızda tazminatı ödeyecek para olmadığı için yönetim kurulu üyelerimizin destekleriyle şahsım adına Halk Bankasından kredi kullandık ve kıdem tazminatını ödeyeceğiz. Serpil Us 25 yıl Ardahan esnafına hizmet etti, kendisine yönetim kurulu üyelerimiz ve Ardahan esnafları adına teşekkür ediyorum. Kendisine sağlık, sıhhat dolu bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı.

Serpil Us ise, “Görevim süresi boyunca sorumluluğumun bilinciyle çalışmaya özen gösterdim. Değerli başkanımıza, görevim süresi boyunca birlikte çalıştığımız yönetim ve denetim kurulu üyelerimize, mesai arkadaşlarıma ve aileme çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca kredi kullanımında kendilerine yardımcı olan Halk Bankası Ardahan Şube Müdürü Sedat Yıldırım’a ve oda yönetim kurulu üyelerine plaket verildi. Program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


1

Milli sporcu Avrupa’da madalya peşinde

2

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Evliyaoğlu: Arıcılık Çalıştayı’ndan dışlandık

3

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

4

Meyve ağaçları satışa çıktı

5

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması