EL EMEKLERİNİ SERGİLEDİLER

Ardahan Halk Eğitimi Merkezi tarafından “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” çerçevesinde kurslarda yapılan ürünler sergilendi.

GÜNCEL 5.06.2023 14:34:00 0
EL EMEKLERİNİ SERGİLEDİLER

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

Ardahan Halk Eğitimi Merkezi tarafından “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” çerçevesinde kurslarda hazırlanan el emeği ürünler sergilendi.

Ardahan Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" dolayısıyla kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi. Sergide bir birinden güzel el işi ürünler göz doldurdu.

Halk Eğitimi Merkezi bahçesinde düzenlenen el sanatları ve yöresel ürünlerden oluşan yılsonu sergisinin açılışı Vali vekili Mehmet Fatih Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Zorba, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mesut Yolcu, Ticaret İl Müdürü Tülay Şenel, ATSO Başkanı Çetin Demirci, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi. 

Açılışın ardından folklor ve Kafkas halk dansları gösterisi ile müzik dinletisi sunuldu. Etkinlikte ayrıca köylerde açılan okuma-yazma kurslarına katılarak kursu başarı ile tamamlayan kadınlara belgeleri verildi, spor gösterileri, satranç, akıl zeka oyunları turnuvaları ve resim yarışmaları düzenlendi.

Katılımcılar, Halk Eğitim Merkezleri kurslarında elde edilen çeşitli el sanatları ve yöresel ürünlerin sergilendiği stantları gezdi. 

 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak