Ekmekci, hayır çeşmemizin suyunu istiyoruz

Ekmekci, hayır çeşmemizin suyunu istiyoruz

29.06.2020 14:20:18 0
Ekmekci, hayır çeşmemizin suyunu istiyoruz

Haber Bedrettin Şuay

Ardahan Halil Efendi Mahallesi Muhtarı Yaşar Ekmekci Mahalle mezarlığında muhtarlık adına ihtiyaç duyulduğu için çeşme yaptırdı. Yapımının üzerinden yaklaşık bir ay gibi bir zaman geçmesine rağmen suyunun verilmediğini açıklayan Muhtar Yaşar Ekmekci yetkililere seslenerek Mahallemizin mezarlığına yaptırdığımız çeşmenin suyunun verilmesini istiyoruz dedi.

Ekmekçi, konu hakkında gazetemize yaptığı açıklamada İhtiyaç? duyulduğundan dolayı bir tane Çeşme yaptırdım bütün o?lmu?s?lerimizin hayrına.  Ancak yaklaşık bir aydır so?ylemlerimize rağmen bu hayır Çeşme´sine Belediyemiz su vermiyor Belediyemizin halkın yararına olan yapmış? olduğumuz bu hizmete destek olmak yerine önüne geçmeye çalışmaktadır. Dedi.

Halil Efendi Mahallesi Muhtarı Yaşar Ekmekci Belediyeden iki kişi giderek orda bulunan mahalle sakinlerine burdan kim kendi şebekesinden su verirse ceza kesileceğini mahalle halkına söylediğini belirterek,  Takdir siz değerli halkımızındır, açıklamasında bulundu. Ekmekci, yetkililere seslenerek hayır çeşmemizin suyunun bir an önce verilmesini istiyoruz dedi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak