Polisten hırsızlığa karşı broşürlü uyarı

Ardahan´da polisler, vatandaşları broşür dağıtarak hırsızlık olaylarına karşı bilgilendirdi.

21.02.2021 10:01:53 0
Polisten hırsızlığa karşı broşürlü uyarı

Bedrettin Şuay

 

Ardahan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ardahan Yeni mahalle toplu konutlarında vatandaşı hırsızlık olaylarını önlemek amacıyla broşür dağıttı, konuyla ilgili bilgilendirdi.

Vatandaş, uzun süreli veya hafta sonu evden ayrıldığı zaman mümkün olduğunca evlerinde altın, döviz gibi değerli eşyalarını bırakmamaları konusunda uyarıldı.

Ekipler, bu tarz değerli eşyalarını banka kasalarında muhafaza etmeleri gerektiğinin altını çizerek, yankesicilik ve dolandırıcılığa karşı vatandaşın dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Polis ekipleri vatandaşların, Ceplerini zaman zaman kontrol etmeli. Araçlarının kontak anahtarını ve trafik tescil belgesini kesinlikle oto içerisinde bırakılmamalarını. En ufak bir olayda ise mutlaka 155 Polis İmdat aranmalıdır. Açıklamasında bulundu.

Ülke genelinde artan iletişim yolu ile dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışmalarını sürdüren emniyet güçleri vatandaşları uyarmak ve bilgilendirmek amacıyla da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı polis ekipleri halkın yoğun olduğu yerlerde iletişim yolu ile dolandırıcılık, hırsızlık ve 155 polis imdat telefonunun kullanımı ile ilgili vatandaşlara bilgilendirici broşürler dağıttı.

 

 

 


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler