EKİN ASANSÖR SEZONA HAZIR!

Ardahan’da asansör montaj, imalat, bakım, onarım, arıza, servis gibi çoğu hizmeti sunan Ekin Asansör sezona hazır.

GÜNCEL 31.03.2022 16:53:00 0
EKİN ASANSÖR SEZONA HAZIR!

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan’da asansör montaj, imalat, bakım, onarım, arıza, servis gibi çoğu hizmeti sunan Ekin Asansör sezona hazır.

Ardahan’da 2017 yılından beri hizmet veren Ekin Asansör firma sahibi Aliasker Odabaş, inşaat sezonunun açılmasıyla birlikte kaliteli hizmet sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Kamu kurumlarının en çok tercih ettiği firma haline geldiklerini aktaran Odabaş şöyle konuştu; “Ardahan’da 2017 yılından beri bakım, onarım ve imalat üzerine hizmet veriyoruz. 2021 yılında çok hareketli bir sezon geçirdik. Bütün projelerimizi başarıyla tamamlayarak teslim ettik. 2021 yılında kamu kurumlarının da asansörlerini yaptık. Göle’de Hükümet Konağı, Çıldır’da Devlet Hastanesi, Yalnızçam’da bir okul, Hanak’ta 3 okulun asansörlerini yaptık. Yaptığımız işlerin sonrasında 3 yıl garanti vererek sadece bakım ücretine tabi tutuyoruz. Geçtiğimiz yıl otuzun üzerinde proje bitirdik. TKDK projeleri onaylanırsa yine aynı hareketliliği bekliyoruz. Maliyetler arttı geçen yıl ki fiyatlarla bu yıl ki fiyatlar arasında ciddi bir artış söz konusu. Yaptığımız işte öncelikle kaliteye bakıyoruz. Aldığımız malzemeyi müşteriye sunmadan önce biz test ediyoruz. Ayrıca Ekin Asansör olarak devletimizin teşvik desteklerinden de yararlanmaktayız. 5 yıldır Ardahan’da bu sektöre hizmet eden firmamız Asansör hizmetlerinin imalat, bakım, onarım süreçlerini kaliteli hizmet anlayışıyla yapmaktadır” dedi.

Firma sahibi Aliasker Odabaş, “Ekin Asansör olarak, imalat, asansör montajı, bakım ve revizyonu hizmetini, referanslarıyla sabitleşmiş olan güvenilirlik ve satış ardından hizmetleri ile garanti şartlarıyla uzman ekip tarafından sunmaktayız. Ekibimiz, müşterilerinin isteklerine göre en ideal şekilde projelendirip, montaj sürecini projeye ideal olarak tamamlar. Son denetim ekibimiz asansörün projeye idealliğini denetleyip asansörü kusursuz bir şekilde müşterimize teslimatını gerçekleştirir. Bütün bu süreçte önceliğimiz, müşteri memnuniyeti, teslim ettiğimiz asansörlerin güvenliği ve konforudur. Kalitede süreklilik, karşılıklı güven ve dürüstlük, vizyonumuzu oluşturan asli ilke ve vazgeçilmeyecek değerlerimizdir. Ekin Asansör, kalite ve güven anlayışı ile prensiplerine bağlı kalarak sektördeki varlığına devam edecektir” diye konuştu.

Adres: Karagöl Mahallesi Tekel 75. yıl Caddesi No: 17 Merkez / Ardahan

Telefon: 0507 862 8581


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı