Eğitime Destek Platformu  toplantısı yapıldı

Müftülük ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ardahan Şubesi ev sahipliğinde Eğitime Destek Platformu  toplantısı gerçekleştirildi

GÜNCEL 5.01.2024 11:24:00 0
Eğitime Destek Platformu  toplantısı yapıldı

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ardahan Şubesi ev sahipliğinde Eğitime Destek Platformu  toplantısı gerçekleştirildi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda, Ardahan’ın eğitim seviyesini yükseltme adına yapılması gereken çalışma ve faaliyetler değerlendirildi.

Toplantıda yaptığı değerlendirmede; eğitimin toplumların gelişmesinde, aydınlanmasında ve yeniliklere ayak uydurulmasında oldukça önemli yer tuttuğunu söyleyen Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, ilimizin eğitim seviyesini yükseltmek için üzerine sorumluluk düşen tüm kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarının gayret göstermesi, gelişime açık yeni projeler geliştirmesi gerektiğini ifade etti.

TDV Genel Müdürü İzani Turan konuşmasında ,yapılacak projelere maddi ve manevi destekçi olacaklarını ifade etti. Koordinasyon Kurulu Toplantısı, görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona erdi. 

Serhat Ulu Camii Gençlik Merkezinde gerçekleşen toplantıya, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, TDV Genel Müdürü İzani Turan, İl Müftüsü Adem Karadeniz, Erzurum İl Müftüsü Rüstem Can, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Bülent Çakmak, Öğretim Üyeleri, İlçe Müftüleri, Şube ve Okul Müdürleri ile STK Temsilcileri katıldı.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı