DUYUN BU FERYADI

EVİNDE KARANTİNADA KALAN VATANDAŞ İSYAN ETTİ

GÜNCEL 24.08.2021 22:14:57 0
DUYUN BU FERYADI

Koronavirüs salgını insanların hayatlarını etkilemeye devam ediyor. Hastanelerin dışında evlerinde karantina sürecinde olan vatandaşlar da zor günler geçiriyor.

Ardahan´da koronovirüse yakalanarak evde karantinaya alınan bir vatandaş yetkililerin kendileri ile ilgilenmediğini ileri sürdü.

Ardahan Yeni TOKİ´de ikamet eden Erkan Sarıkaya ve ailesi koronavirüs nedeniyle karantinaya alındı.

Eşi ve 2 çocuğu ile birlikte karantina sürecinde olan Erkan Sarıkaya, kendileri ile hiç kimsenin ilgilenmediğini belirterek bu duruma tepki gösterdi. Sağlıkçılardan destek alamadığını ileri süren Sarıkaya, gazetemiz aracılığı ile yardım istedi.

Gazetemiz ile iletişime geçen Erkan Sarıkaya yaşadığı sıkıntıları şu şekilde dile getirdi; ?5 gün önce koronavirüse yakalandım evde karantinaya aldılar. İki gün sonra eşimin de test sonucu pozitif çıktı. Evde iki çocuğum var onlara da bulaşmasından korkuyorum. Koronavirüs nedeniyle boğazımda enfeksiyon oluştu. 112 Acil Çağrı merkezini arayarak sağlıkçıların gelip ilgilenmelerini istedim. Bana söyledikleri tek şey gelemeyiz. Gidin şikayet edin. Ardından Ardahan Valiliğini arayarak durumu anlattım onlarda yardımcı olmadılar. Dilekçe ile başvurmamı söylüyorlar. Evde karantinadayım nasıl dilekçe ile başvuru yapabilirim. Bizi evimizde ölüme mi terk ediyorlar. Bizim yiyeceğe, içeceğe ihtiyacımız yok, sağlık hizmeti istiyoruz. Ardahan Valisi Hüseyin Öner´in bu duruma el atmasını talep ediyorum? diye konuştu.  


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler