Duyarlı vatandaş, her fırsatta güvercinlere yem veriyor

Duyarlı vatandaş, her fırsatta güvercinlere yem veriyor

19.03.2021 12:11:38 0
Duyarlı vatandaş, her fırsatta güvercinlere yem veriyor

Bedrettin Şuay

Ardahan´da duyarlı vatandaş parktaki güvercinlere yem verdi. Kış koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken güvercinlere duyarlı vatandaş tarafından yem verilerek karınları doyuruluyor.

Kış aylarında, soğuklarının hüküm sürdüğü Ardahan´da yaşamla mücadele zorlaşıyor. Kentte etkili olan olumsuz hava koşullarında aç kalan Güvercinlere duyarlı bir vatandaş, yem vererek örnek oldu.

Kış şartlarında hayvanların yiyecek bulmakta zorlandığını söyleyen vatandaş,  "Ben, bu soğuk kış aylarında Güvercinlerin yemini her fırsatta veriyorum. Soğuk havanın etkili olduğu Ardahan´da kuşların yiyecek bulması çok zor. Ben de parka gelen güvercinlere belli miktarlarda yiyecek ihtiyacını karşılıyorum." Dedi.

Duyarlı vatandaş, soğuk havanın insanları etkilediği kadar hayvanları da etkilediğini belirterek. "Bu sorunu en iyi anlayanlardan biriyim. Biz insanlar bu kadar zorlanırken açıkta olan hayvanları düşünmemek mümkün değil.  Ben de her fırsatta güvercinlere burada yemlerini verip karınlarını doyuruyorum dedi.

 


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi